Moeder Michael Jackson vermist

Katherine Jackson, de moeder van Michael Jackson is bij de politie van Los Angeles als vermist opgegeven door een familielid. Haar kleinkinderen hebben al bijna een week niks meer van de 82 jarige matriarch gehoord. Ze vloog op 15 juli samen met haar oudste dochter, Rebbie Jackson naar Albuquerque, New Mexico en ze is sindsdien onbereikbaar.


Jermaine Jackson twitterde zojuist nog dat Katherine in Arizona was om, in opdracht van de dokter, uit te rusten: ”Ik wil iedereen geruststellen: Moeder is okay maar is aan het uitrusten. In opdracht van een dokter”  Hij vervolgt zijn boodschap met: ”Het is onze moeder en haar gezondheid staat bij ons op de eerste plek. Wij volgen de aanwijzingen van de dokter. Punt.”

Over diezelfde dokter schijnen nogal wat twijfels te bestaan. Vanmorgen twitterde de dochter van Michael Jackson, Paris: “Ja, mijn oma is vermist. Ik heb haar al een week niet gesproken. Ik wil dat ze nu thuis komt.”
Vervolgens twitterde ze dat mensen die haar zagen vooral de politie moesten bellen: “Dezelfde dokter die in het voordeel van Dr. Murray getuigde dat mijn vader een drugsverslaafde was (een leugen!) zorgt voor mijn oma. Moet ik nog duidelijker zijn?”

 

De advocaat van Katherine, Sandra Ribera vertelde aan CNN dat Katherine Jackson nooit langer dan 24 uur doorbrengt zonder contact met haar kleinkinderen te hebben: “Ik ben bang dat ze niet veilig is.”.

Lees ook:Katherine Jackson: Ik ben níet vermist en ik ben okay!
Lees ook:Politie breekt ruzie op in huis Katherine Jackson
Lees ook:Moeder Michael Jackson krijgt gedeeld voogdij
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Marlon Jackson barst in tranen uit: waar is mijn moeder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>