Paris Jackson wil tattoo ter ere van Michael Jackson

Paris Jackson houdt haar Twitter volgers flink bezig. De meer dan 800.000 volgers gingen uit hun dak toen ze via Twitter liet weten dat ze een tattoo wil om haar vader te eren. De dochter van het overleden popidool is echter pas 14 jaar oud. 

Paris Jackson is de enige dochter van Michael Jackson en heeft nog steeds moeite met het feit dat hij er niet meer is. Ter ere van haar vader wil ze zijn geboortedatum op haar rug laten tatoeeren. Met zijn geboortedatum op haar rug zal hij altijd bij haar zijn, zo redeneert ze volgens de Daily Mail.

Veel van haar Twitter volgers lieten echter weten dat ze nog te jong is om zich te laten tatoeeren. Hierop antwoordde ze: “Jullie gaan allemaal uit je dak omdat ik een tattoo wil, maar jullie hebben geen idee wat die datum voor mij betekent. August XXIX is mijn vaders verjaardag!”

Eerder deze week tweette Paris een foto van de muur in haar slaapkamer. Ze had een collage gemaakt van foto’s met haar vader. “Een hele muur met zijn beeltenis? Dat is het minste dat ik kan doen! #toewijding”.

Paris en haar broers Prince Michael (15) en Blanket (10) hebben een moeilijke tijd achter de rug. Hun vader overleed in juni 2009 aan een overdosis medicijnen. Sindsdien is de gehele familie in een ruzie verwikkeld over de nalatenschap en de voogdij van zijn kinderen.

Hun oma Katherine Jackson verloor tijdelijk het voogdijschap, nadat ze onaangekondigd -en naar alle waarschijnlijkheid tegen haar wil- de kinderen alleen achterliet voor een verblijf in Arizona. Inmiddels is de rust teruggekeerd in het gezin Jackson en heeft Katherine gedeelde voogdij met T.J. Jackson. T.J. is haar kleinzoon en de zoon van Tito, de broer van Michael Jackson. Sinds het overlijden van de King of Pop, fungeerde T.J. als een vaderfiguur voor de drie kinderen van Michael.

Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag
Lees ook:La Toya Jackson wil voogdij over Michaels kids
Lees ook:‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’
Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>