Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag

Vandaag, 29 augustus, zou Michael Jackson 54 jaar zijn geworden. Reden voor Prince, Paris en Blanket om naar het geboortehuis van hun vader te reizen. De drie kinderen reisden onder begeleiding van hun oma, Katherine Jackson en hun tante LaToya naar Gary, Indiana. 

TJ Jackson, de neef die vorige week de gedeelde voogdij over de kinderen kreeg, arriveerde wat later in Indiana.

Het is al weer drie jaar geleden dat Michael Jackson op 50 jarige leeftijd overleed, 29 juni 2009.  Het stadje in Indiana waar de Prince of Pop zijn jeugd doorbracht, Gary, herdenkt sinds drie jaar zijn verjaardag met het festival Goin’ back to Indiana. Die begint met een wake voor het huis waarin Michael Jackson opgroeide.

De drie kinderen van de zanger zullen bij het festival, dat een week duurt, de eregasten zijn. Paris liet al eerder via Twitter weten dat ze haar vader enorm mist. De veertienjarige overweegt zelfs een tatoeage ter ere van Michael Jackson. Lees meer daarover HIER>

Lees ook:Kids Michael Jackson waarschijnlijk bij The Grammy’s
Lees ook:‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Michael Jackson’s kids willen beroemd worden
Lees ook:Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>