Joe Jackson in ziekenhuis na beroerte

Joe Jackson - de vader van de in 2009 overleden Michael Jackson – ligt op dit moment in het ziekenhuis nadat hij getroffen is door een hersenbloeding. Dit meldt entertainment website TMZ

Een bron dichtbij de familie vertelde aan de website dat de beroemde vader naar het ziekenhuis in Las Vegas is gebracht waar hij onder behandeling is. Hoe ernstig de hersenbloeding is geweest, is op dit moment nog niet duidelijk volgens TMZ. CNN maakt echter melding van een “milde” hersenbloeding, gelijk aan de twee eerdere hersenbloedingen die Joe Jackson had de afgelopen vijf jaar. Joe Jackson is 83 jaar en verwacht volgens CNN vandaag nog naar huis te mogen.

Hoewel hij nog steeds is getrouwd met de moeder van Michael Jackson, Katherine, leven ze gescheiden. Joe woont in Las Vegas, terwijl Katherine in Calabasas Californie woont met hun drie kleinkinderen, de kinderen van Michael Jackson.

Lees ook:Joe Jackson verwijt moeder Jackson de dood van Michael
Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag
Lees ook:Katherine Jackson weigert haar kinderen te zien
Lees ook:‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>