Paris Hilton is aangeklaagd

LONDON - MAY 15:  Paris Hilton arrives at Selfridges department store on Oxford Street to launch her new fragrance 'Can Can' on May 15, 2008 in London, England.  (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)
Paris Hilton is voor de rechter gesleept. Maar wat is de reden geweest?Gelukkig niks ernstigs. Een bedrijf dat haarextensies maakt heeft haar voor de rechter gesleept omdat Paris haar contract met het bedrijf zou hebben geschonden. Ze heeft haarextensies van de concurrent gedragen. De firma wil een vergoeding van 35 miljoen dollar, het tienvoudige van wat ze betaald kreeg om de haarextensies te dragen. Volgens Hairtech International Inc. heeft de 29-jarige Paris het bedrijf ook schade berokkend door niet op te komen dagen bij een zogenoemde launch party van het product in 2007.
Maar daar kon Paris weinig aan doen. Ze zat namelijk tijdens de launch party in de gevangenis. Ze zat een straf uit van 23 dagen nadat ze twee keer was betrapt op rijden met een ingetrokken rijbewijs. Het bedrijf liep naar eigen zeggen alleen op het feest al 6,6 miljoen dollar mis.

Lees ook:Paris Hilton klaagt pornosite aan
Lees ook:Voorwaardelijke celstraf voor Paris Hilton
Lees ook:Lindsay Lohan gaat de bak in
Lees ook:Lindsay Lohan zit op een goudmijn
Lees ook:Paris Hilton en Li-Lo boksen elkaar rijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paris Hilton is aangeklaagd

  1. hoi

    ze is dom

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>