Rapper DMX terug in de cel

NEW YORK - APRIL 6:  Rapper DMX makes an appearance on MTV 2 Presents Sucker Free Week on April 6, 2006 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images)
Rapper DMX, die nog in mei een celtraf in Arizona uitzat, verblijft sinds maandag in een gevangenis in Los Angeles. Het lijkt wel of de 39 jarige Earl Simmons het fijner vindt in de bajes. Dit keer is hij veroordeeld tot negentig dagen gevangenisstraf wegens het overtreden van de voorwaarden van zijn proeftijd. Simmons loopt de laatste jaren geregeld door gevangenisdeuren. De rapper zat vorig jaar drie maanden vast wegens drugsbezit, diefstal en het verwaarlozen van dieren. Tijdens zijn verblijf in de gevangenis gooide hij een dienblad naar een bewaker, wat hem een nieuwe voorwaardelijke straf opleverde. Simmons werkt ook als acteur en was te zien in films als ‘Romeo Must Die’ en ‘Last Hour’.

Lees ook:Geen knusse kerstdagen voor Wesley Snipes…
Lees ook:Beroemdheden doden honderden dieren
Lees ook:The Hunger Games films niet vertraagd door overlijden Philip S. Hoffman
Lees ook:Wesley Snipes moet drie jaar de cel in
Lees ook:50 Cent valt 25 kilo af voor filmrol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>