Paris Hilton en Li-Lo boksen elkaar rijk

Linsday Lohan en Paris Hilton kunnen beiden een half miljoen dollar verdienen als ze met elkaar in de ring gaan BOKSEN. Ook zal de er geld worden gedoneerd aan een anti-drugs of -drankcampagne, uit naam van Paris & Lindsay. Dat meldt RadarOnline vandaag. In Hollywood wil de Hollywood Boxing Federation niets lever dan een “battle of the bad girls of Hollywood” organisereAAls Lilo en Paris akkoord gaan, dan wordt het boksfestijn groots aangepakt. Van de chicks wordt verwacht dat ze slechts drie keer een minuut op elkaar in beuken. Promotor Damon Feldman zegt: “Het wordt niet meer dan een fun-gevecht.”

Lees ook:Lindsay Lohan gaat de bak in
Lees ook:Paris Hilton Bedreigt Lindsey Lohan
Lees ook:Spice Girls kondigen Viva Forever aan
Lees ook:Paris Hilton en Doug Reinhardt uit elkaar
Lees ook:Inbraak bij Paris Hilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>