Inbraak bij Paris Hilton

Paris Hilton heeft gisteren een heftige nacht. Ze werd wakker door een man die probeerde in te breken in haar huis. “Zo eng, word net wakker door een man die probeerde in te breken in mijn huis. Hij had twee grote messen in zijn hand”, schrijft Paris op twitter. “De politie heeft hem gearresteerd.” De socialite plaatste een foto van het schouwspel op internet, waarop de inbreker wordt omringd door agenten.

De politie heeft bevestigd dat agenten een man hebben aangehouden in de tuin van Hilton. Paris zou zelf om 06.30 uur ‘s ochtends naar de politie hebben gebeld nadat ze wakker werd door geklop op de ramen. Eerdere pogingen van inbrekers om het huis van de 29-jarige Hilton binnen te komen waren wel succesvol. Dieven ontvreemdden twee jaar geleden juwelen ter waarde van 1,3 miljoen euro uit haar huis in Hollywood. Toen was Hilton overigens niet thuis. Je zou toch verwachten dat het huis van Paris perfect bewaakt wordt..

Lees ook:Ingebroken bij 50Cent, inbreker verstopt zich in kast
Lees ook:Paris beëindigt relatie met Doug
Lees ook:Film inbraak Lindsay Lohan vrijgegeven (video)
Lees ook:PARIS ZOEKT EEN BFF IN HET MIDDEN-OOSTEN
Lees ook:Paris Hilton fietst door de grachten van Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>