Lindsay Lohan gaat de bak in

Lindsay Lohan gaat bij een schuldbekentenis in ruil voor strafvermindering op zeker de gevangenis in. Woensdag stond LiLo voor de rechter in Los Angeles omdat ze een dure ketting zou hebben gestolen. Bij de hoorzitting legde de rechter Lilo twee opties voor:  Ze kan schuld bekennen in ruil voor strafvermindering, waarbij de actrice zeker de gevangenis in gaat. Hoelang ze dan de cel in moet, is nog een raadsel. Maar als ze hier niet mee instemt, volgt er een zitting waarin aanklagers bewijsmateriaal tegen de actrice mogen presenteren. Het is nog niet bekend wat Lilo besluit. Op 10 maart moet ze zich wederom bij de rechtbank melden.

Lilo wordt beschuldigd van het feit dat ze een ketting van 2500 dollar heeft gestolen uit een juwelierszaak. Terwijl ze dat deed,  bevond ze zichnog in haar proeftijd, wegens rijden onder invloed.

Lilo ontkent alles. Zij zegt dat ze het sieraad vergeten was af te doen….

Lees ook:Lindsay Lohan in de Playboy?
Lees ook:Paris Hilton is aangeklaagd
Lees ook:Lindsay Lohan zit op een goudmijn
Lees ook:Lindsay Lohan is nog steeds verslaafd…
Lees ook:Debbie Rowe ‘verkoopt’ voogdijrechten Jacksons kinderen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lindsay Lohan gaat de bak in

  1. goddt

    hfgjgh

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>