Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart

Maandenlang is er gespeculeerd, geroddeld en gegist. Maar nu is het promotie circus rond de laatste Twilight film toch echt van start gegaan en de tijd voor gissen is voorbij. Kristen Stewart en Robert Pattinson lopen wel degelijk – alle berichten die het tegenspreken ten spijt- gezamenlijk over de rode loper tijdens de premiere van Breaking Dawn part 2.

Breuk Robert Pattinson & Kristen Stewart
Na de affaire van Kristen Stewart met Rupert Sanders was de paniek groot bij de TwiHards. Immers, de breuk tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart zou wel eens een probleem kunnen opleveren voor de promotionele wereldtournee van de cast van Breaking Dawn.
De twee, die in de film Edward Cullen en Bella Swan neerzetten, vormden in het echte leven ook een koppel. Hoewel Stewart en Pattinson niet officieel waren verloofd, woonden ze wel sinds 2011 samen. Dat was over nadat de flirt van Stewart met de getrouwde regisseur van Snow White and the Hunts man bekend werd gemaakt. Het huis waar ze samen woonden staat sinds eind augustus te koop.
Premiere Film Festival Sitges
Chaske Spencer
(Sam, de aanvoerder van de Quileute wolven in de Twilight serie) opende de premiere tour op 6 oktober tijdens het film festival van Sitges. Op zijn Facebook pagina plaatste hij foto’s van het evenement en dat is maar goed ook. We zien Chaske van een heel andere kant in Spanje. Het is voor het eerst dat ik Chaske in pak zie en het staat hem goed. Hoewel er op facebook geklaagd werd dat hij zijn sokken was vergeten. Maar dat is niks vreemds…. tijdens één conventie presteerde Spencer het om op blote voeten het podium te betreden.
Robert Pattinson en Kristen Stewart lopen samen rode loper
Met de premiere in Spanje heeft Chaske Spencer de aftrap gegeven voor een wereldwijde tour van de Twilight cast.
Hieronder het schema en voor de oplettende lezer: Ja, Kristen Stewart en Robert Pattinson reizen naar twee verschillende landen (Stewart Japan en Pattinson Australie). Maar dat is slechts voor een week. Op 28 oktober begint het grote USA circus, met de gehele cast, inclusief Stephenie Meyer en Bill Condon. Reken maar op een overload aan Twilight de komende weken. De grote finale komt natuurlijk op 12 november: de rode loper in LA bij het Nokia Theater. Met de gehele cast, dus ook Pattinson en Stewart.
Helaas voor de Nederlandse fans, staan er geen Nederlandse festiviteiten op het programma. In ieder geval niet met hoofdrolspelers uit Twilight.
  • 14 oktober – US : wordt nog aangekondigd
  • 21 oktober – 28 oktober Robert Pattinson bezoekt Australie, Kristen Stewart bezoekt Japan, Taylor Lautner bezoekt Brazilie, Ashley Greene bezoekt Zuid Afrika, Kellan Lutz en Nikki Reed bezoeken Schotland en Ierland.
  • 28 oktober – 3 november Los Angeles:Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz,Jackson Rathbone, Michael Sheen, regisseur Bill Condon, schrijfster Stephenie Meyer en scenarioschrijfster Melissa Rosenberg. Een groot promotiebombardement: interviews, tv optredens, etc.
  • 3 november – 4 november  Burbank, Californie: The Twilight Saga Official Convention in Burbank . Verwacht worden Peter Facinelli, Gil Birmingham, Charlie Bewley, Alex Meraz, Booboo Stewart, Tinsel Korey, Casey LaBow, Julia Jones, en Bronson Pelletier. (Details hier.)
  • 5 november- Robert Pattinson in Jimmy Kimmel Live
  • 9 november – Robert Pattinson en Taylor Lautner in Ellen (opnames zijn 5 november)
  • 9 november – Stephenie Meyer in Jimmy Kimmel Live
  • 12 november– Los Angeles, California: Wereld Premiere of The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 at Nokia Theater at LA LIVE. Verwacht worden Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner en de rest van de cast plus regisseur Bill Condon en schrijfster Stephenie Meyer.
  • 14 november– 16 november – Engeland, Spanje, Duitsland: Premiere Tour in London, Madrid, en Berlijn. Verwacht worden Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bill Condon, en Wyck Godfrey
  • 14 november – 16 november  – Denemarken, Norowegen: Premiere Tour in Kopenhagen en Oslo verwacht worden Nikki Reed and Jackson Rathbone.

Lees ook:Promotie tour Breaking Dawn pt 2 begint 6 oktober
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Comic-Con neemt afscheid van Twilight
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart bij premiere Breaking Dawn
Lees ook:Winkans: 2 kaarten voor de premiere Breaking Dawn in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>