Kristen Stewart en haar getrouwde geliefde

Okay, ik heb de afgelopen week al wat geschreven over de affaire van Kristen Stewart met de getrouwde regisseur Rupert Sanders. Onder andere deze column. Vervolgens pakte een gebroken Robert Pattinson, haar vaste partner, zijn biezen en verliet de gezamenlijke woning. Maar nu heeft Gawker een segment geplaatst met vooral veel foto’s die níets aan de verbeelding overlaten.

De foto’s laat ik voor zich spreken, maar ik hoop dat je engels goed genoeg is om de hilarische commentaren ernaast ook te lezen. Elke poging om die te vertalen doet de humor verloren gaan. Maar zoals een van de reaguurders al zei: “Totdat de Olympische Spelen beginnen is dit de hoogste vorm van entertainment.” Klik door naar de fotoreportage.

Voor de originele foto’s van Kristen Stewart en Rupert Sanders kun je HIER terecht bij US Weekly.

 

Lees ook:Liberty Ross en Rupert Sanders: scheiding na affaire met Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen
Lees ook:Rupert Sanders en Liberty Ross weer samen
Lees ook:Will Ferrell stort in over break up Kristen Stewart en Robert Pattinson
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>