Robert Pattinson en Kristen Stewart bij premiere Breaking Dawn

Kristen droeg een doorschijnende jurk van Zuhair Murad (c) Melissa Raynor

Robert Pattinson en Kristen Stewart verschenen gisteren samen op de rode loper. De gelegenheid was, hoe kan het ook anders, de premiere van het laatste deel van de Twilight Saga: Breaking Dawn. 2500 Fans sliepen sinds donderdag in Tent City op Nokia plaza in Los Angeles om een glimp op te vangen van het Twilight koppel.

Kristen Stewart en Robert Pattinson, weer bij elkaar nadat hun relatie een deuk had opgelopen na de flirt van Kristen met Rupert Sanders, werden toegejuicht door de vele Twilight fans die zich hadden verzameld voor het Nokia Theater. De jurk van Stewart (een werkje van  Zuhair Murad) heeft nogal wat stof doen opwaaien. De doorschijnende jurk liet weinig aan de verbeelding over. US Weekly plaatste een mooie fotoreportage van de gasten op de rode loper. En de jurk van Kristen Stewart? Bekijk die hier!
Zoals we zondag al meldden, sliepen 2500 TwiHards in Tent City, een afgesloten gedeelte voor het Nokia Theater, in afwachting van de cast. Niet alleen Kristen Stewart en Robert Pattinson waren aanwezig. De complete cast uit alle films van de Twilight serie kwam langs over de -voor de gelegenheid zwarte- loper.

Australische fan slaapt sinds donderdag in Tent City (c) Melissa Raynor

Twilight fans van over de hele wereld waren toegestroomd om een glimp van hun helden op te vangen. Summit Entertainment had een prachtig programma samengesteld om de aanwezige fans bezig  te houden. Diverse acteurs en actrices uit de films maakten sinds donderdag hun opwachting in Tent City voor een fotogelegenheid en om handtekeningen uit te delen. Ook de schrijfster van de boeken, Stephenie Meyer, kwam langs voor een handtekeningen sessie. Zaterdag kregen de Twilight fans een Fan Camp concert voorgeschoteld waaraan onder andere Jackson Rathbone, Nikki Reed en Ashley Greene meewerkten. Videobeelden van het concert kun je hier bekijken.

Tent City loont
Grootste verrassing voor de fans was nog wel dat alle aanwezigen toegang kregen tot de film. Normaal is het feest afgelopen zodra de cast over de rode loper is langsgekomen. Fans krijgen gelegenheid om foto’s te nemen en soms worden gelukkigen uit de menigte gehaald voor een zitplaats in de bioscoop. Maar ditmaal had Summit geregeld dat alle kampeerders de film mochten zien. En dit ging niet zonder emoties. Een fan verwoordde het zien van Breaking Dawn aldus: “Omg Wat een film! Ik heb gelachen, ik heb geschreeuwd en ik heb gehuild!!! Wereldpremiere vol van emoties!” Overigens reizen Robert Pattinson en Kristen Stewart door naar Londen om daar op 14 november de premiere op te luisteren samen met Taylor Lautner, Bill Condon en Wyck Godfrey.
Vamps at Sea
Voor wie ook na de laatste film nog geen afscheid kan nemen, vertrekt zomer 2013 een cruise naar Alaska. De MS Westerdam vertrekt uit Seattle met aan boord acteurs uit de Twilightfilms en een paar honderd Twilightfans. Meer details over de cruise vind je bij VampsatSea

Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Bill Condon vraagt Twilight fans: Heb respect voor Rob en Kristen
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>