Bill Condon vraagt Twilight fans: Heb respect voor Rob en Kristen

De regisseur van Breaking Dawn deel 2 heeft een uitdaging voor de Twilight fans, gedurende de crisis die volgde op de affaire van Kristen Stewart en Rupert Sanders. In Entertainment Weekly vertelt Bill Condon deze week: 
“Feit is, dat Kristen Stewart en Robert Pattinson een rol spelen in de film en misschien is het helemaal geen slecht idee als fans daaraan herinnerd worden. Het is een rol!” De regisseur gaat verder: “Beiden hebben hart en ziel gegeven aan de Twilight Saga, niet alleen tijdens het filmen, maar ook door in een glazen huis te leven. En ze deden dat gracieus. Maar boven alles hebben ze een groot respect getoond voor de fans die de films tot zo’n enorm succes hebben gemaakt. Nu is het tijd voor diezelfde fans om wat van dat respect terug te geven aan de acteurs.”

Pattinson (26) was gebroken door de bekentenis van Stewart (22), dat ze hem besodemieterd had met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders.

Naast de intense media aandacht en het publiek dat meekijkt in de privélevens van de acteurs, is de hele affaire ook een uitdaging voor Summit. De studio die de Twilight Saga uitbracht is in voorbereiding voor de première van de laatste film. Wat gaat er gebeuren tijdens een internationale persconferentie en op de rode loper als beide hoofdrolspelers niet met elkaar praten?

De eerste test voor Robert Pattinson komt deze week, als zijn nieuwste film Cosmopolis in première gaat. Hoewel Kristen Stewart niet aanwezig zal zijn, is het wel de eerste keer dat Pattinson in het openbaar verschijnt. Stewart heeft ondertussen laten weten haar rol in de film van Nick Cassavetes, Cali, te laten lopen. Maar of dit laatste nieuwtje gerelateerd is aan een gebroken hart of dat het een professionele keuze is, moeten we nog afwachten.

Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Kristen Stewart: Het gaat goed tussen ons!
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart praten weer!
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart bij premiere Breaking Dawn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>