Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten

 

Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart tijdens Comic Con


photo credit: Gage Skidmore

Robert Pattinson en Kristen Stewart werden gefotgrafeerd toen ze zondagavond met zijn tweeen uit eten waren. Het is niet voor het eerst dat ze samen uit waren, maar wel de eerste keer dat foto’s opdoken van het stel, sinds hun relatie was stukgelopen. De Ye Rustic Inn is een bar in Los Angeles. En de foto’s vind je HIER.  

Gisteren maakten we al melding van het verjaardagsfeestje in Chateau Marmont zaterdagavond, waar Kristen Stewart en Robert Pattinson samen bij aanwezig waren.  Dit weekend is het voor het eerst dat het Twilight stel samen gezien wordt, sinds US Weekly het nieuws bracht dat Kristen was vreemd gegaan met Rupert Sanders. En niks te vroeg als de Twilight fans wat te zeggen hebben.

Op 6 oktober is namelijk de promotietour begonnen van de allerlaatste Twilight film, Breaking Dawn. Op 21 oktober vertrekt Robert Pattinson naar Australie en Kristen Stewart naar Japan om de het laatste deel uit de Twilight saga te promoten. Op 28 oktober begint het  circus in Los Angeles. De hele cast wordt dan in LA terug verwacht. Het tourschema van de cast van Breaking Dawn kun je hier vinden.

Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Promotie tour Breaking Dawn pt 2 begint 6 oktober
Lees ook:Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Kristen Stewart en Justin Theroux? Perez Hilton zet zichzelf voor schut!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>