Kristen Stewart en Justin Theroux? Perez Hilton zet zichzelf voor schut!


photo credit: Gage Skidmore

Kristen Stewart gaat in het geheim met de verloofde van Jennifer Aniston, Justin Theroux?” schreeuwt Perez Hilton op zijn website. Om eraan toe te voegen op een bitchy toon dat de ster uit Snow White and the Huntsman wel heel erg van mannen houdt die al bezet zijn. De blogger zelf moet wel een heel erg grote hekel aan Kristen hebben dat hij zelfs zijn eigen geloofwaardigheid op het spel zet om dit nieuws zo groot te brengen. 

Volgens Hilton werden Jennifer Aniston en Robert Pattinson alleen thuisgelaten terwijl Stewart en Theroux elkaar ontmoetten in Chateau Marmont voor een  flirterig samenzijn. Echt waar, Perez? In hetzelfde hotel waar Kristen Stewart en Robert Pattinson afgelopen week nog samen een verjaardagsfeest bijwoonden?  Volgens de blogger is het KStew die de verloofde van Jennifer Aniston benaderde. En het gesprek zou vergezeld zijn gegaan van veel gegiechel en handen aanraken.

Zieke geest
Maar is dat genoeg voor Perez Hilton? Zijn zieke geest gaat nog even verder: “Wíj hebben gehoord dat de Twilight ster arme Robert al bedriegt sinds dag 1 en het zou ons niets verbazen als ze opnieuw een Rupert Sanders uithaalt!” Wow…. Dat is nogal wat om te beweren.

Wat Perez vergeet hier te melden is dat hij het hele verhaal heeft gestolen, woord voor woord van Star Magazine, zonder de feiten te checken. Oooh ja en het laatste stukje komt uit Ok! Magazine. Ik snap de obsessie niet die ervoor zorgt dat er dingen verzonnen moeten worden. Is het gewone leven niet spannend genoeg? Moeten er daadwerkelijk leugens de straat op gegooid worden?

Kamp Theroux ontkent
Gossip Cop heeft contact gezocht met vertegenwoordigers van Justin Theroux. Het kan niemand verbazen dat bronnen dichtbij Jennifer Aniston en Justin Theroux het verhaal als absurd bestempelen. Er is geen flirtig gesprek geweest tussen Justin Theroux en Kristen Stewart. Er is niet gegiecheld. Het is een verzinsel.

Kristen en Robert zijn weer een stel
Het is absoluut een feit dat Kristen en Robert afgelopen week  als koppel in het openbaar zijn verschenen, eerst in Chateau Marmont en later in de Ye Rustic Inn. Het is voor het eerst sinds hun relatie stukliep na publicatie van foto’s van Kristen met Rupert Sanders in juli.En met de promotietour voor de laatste film uit de Twilight serie is dat voor de meeste Twilight fans niets te vroeg.

Promotietour laatste Twilight film
Op 6 oktober is namelijk de promotietour begonnen van Breaking Dawn. Chaske Spencer beet de spits af in Sitges. Op 21 oktober vertrekt Robert Pattinson naar Australie en Kristen Stewart naar Japan om de het laatste deel uit de Twilight saga te promoten. Op 28 oktober begint het  circus in Los Angeles. De hele cast wordt dan in LA terug verwacht en de TwiHards verwachten Kristen en Robert gezamenlijk op de rode loper. Het tourschema van de cast van Breaking Dawn kun je hier vinden.

Premiere Breaking Dawn
Momenteel is Summit bezig met een zenuwslopende loterij: duizenden fans over de hele wereld wachten af of ze een van de 1200 plekken hebben gewonnen in Tent City in Los Angeles. Er zijn fans die hun ticket al gekocht hebben voor LA, maar niet weten of ze toegang krijgen tot de rode loper en de Twilight sterren. De verwachting is dat Summit flink uitpakt met de festiviteiten rond de premiere van Twilight Breaking Dawn deel 2.

Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Bill Condon vraagt Twilight fans: Heb respect voor Rob en Kristen
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart praten weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>