Winkans: 2 kaarten voor de premiere Breaking Dawn in Londen


photo credit: Gage Skidmore
Het veelbesproken laatste deel uit de Twilight saga gaat 14 november in premiere. Ter promotie van Breaking Dawn deel 2 zaten Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart aan tafel bij MTV First’s Josh Horowitz. Natuurlijk ontbrak de beloofde exclusieve clip uit de film ook niet. Bekijk de video’s onderaan de pagina.

Taylor kan niet geloven dat het over is
Het gesprek met de Twilight acteurs was over het algemeen luchtig, maar er werd veelvuldig benadrukt dat dit laatste deel toch echt een afscheid is. Op de vraag hoe ze zich voelen nu het eind in zicht is, antwoordt Taylor Lautner: “Ik heb al langer het gevoel dat het afgelopen is. Zo’n anderhalf jaar al. Maar het blijft een vreemd gevoel, ik kan nog steeds niet geloven dat het over is.”

Kristen Stewart: Ze hebben ons gescheiden gehouden
Josh vroeg aan Kristen Stewart hoe het voelt dat dit een van de laaste keren zal zijn dat ze gezamenlijk optreden. Kristen antwoordde spontaan dat het geweldig is om nu eindelijk met zijn drieen geinterviewd te worden: “Ze hebben ons zo lang gescheiden gehouden bij de promotieactiviteiten. Het werd tijd dat we eens met zijn drieen een item kunnen doen.” De clips kun je bij MTV bekijken. Tijdens de 30 minuten durende show werd een exclusieve clip getoond uit Breaking Dawn pt. 2.

Win 2 kaarten voor de premiere Breaking Dawn in Londen
MTV Nederland geeft je de kans om twee kaarten te winnen voor de premiere in Londen. Doe met de prijsvraag van MTV en maak kans op 2 kaarten voor de première van Breaking Dawn pt 2  in Londen! Dit is een van de weinige premieres waar zowel Taylor, als Kristen en Robert samen aanwezig zijn. Let wel op: je moet ouder zijn dan 18 jaar en een Nederlands paspoort hebben om mee te kunnen doen. Daarnaast geeft MTV Nederland ook nog 5×2 bioscoopkaarten weg.

Promotietour
Ga voor meer info over de film naar Twilightsaga.nl of like Independent Films op Facebook. Voor een overzicht van de promotietour en om te weten welke acteur uit  de Twilight cast welk land bezoekt kun je terecht op de pagina over de promotietour van Breaking Dawn part 2.  Om te weten in welke televisie programma’s je de cast van twilight nog meer kunt verwachten ga naar deze pagina.

Bella snuffelt aan Jacob: Clip uit Breaking Dawn bij MTV First

Begin van MTV First met Josh Horowitz, Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner:

Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Promotie tour Breaking Dawn pt 2 begint 6 oktober
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>