Comic-Con neemt afscheid van Twilight

Wow…dat was een grote panel tafel in Hall H van Comic-Con. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Mackenzie Foy en schrijfster van de Twilight serie, Stephenie Meyer waren slechts enkele van de grote namen die achter de tafel plaatsnamen. 

Het panel luidde het afscheid in van de cast van de filmserie die ze zoveel gebracht heeft. Op 16 november verschijnt de laatste film in de bioscopen. Regisseur van de laatste film Bill Condon was de grote afwezige. In verband met werkzaamheden aan de film, kon hij niet in San Diego aanwezig zijn. Hij maakte dit meer dan goed, wat de aanwezige fans betreft, met de beelden die hij liet zienn.

De Twilight fans, die al sinds zondag kampeerden voor het San Diego Convention Center om een goed plaatsje te bemachtigen, konden hun hart ophalen aan de voltallige cast. En de eerste zeven minuten van de film Breaking Dawn 2, waren het wachten meer dan waard.

In nagedachtenis van Gisela Gagliardi, de fan die woensdag door een ongeluk om het leven kwam vlak voor het convention center, had de cast een zwart lintje op de revers. Hieronder het stukje waarin Kristin Stewart vertelt hoe het is om éindelijk een vampier te kunnen spelen:

Lees ook:Twilight fan gedood tijdens Comic-Con ongeluk
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart bij premiere Breaking Dawn
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>