Michael Jackson hield van zijn vader

Father and Son walk into fall! - Roland in Vancouver (195)Creative Commons License photo credit: roland

Een van de vele verhalen die over Michael Jackson de ronde doet, is dat zijn vader hem misbruikt heeft in zijn jeugd.

Toch hield de zanger volgens de advocaat van de familie onvoorwaardelijk van hem.

Door de jaren heeft Michael Jackson in verschillende interviews over zijn moeilijke kinderjaren gesproken. Volgens hem zou Joe Jackson hem en zijn broers hebben misbruikt en geslagen.

De zanger beweert dat hij op een gegeven moment zelfs zo bang voor zijn vader was, dat hij al moest overgeven wanneer hij hem zag.

Michael Jackson spreekt met Oprah over zijn moeizame relatie met Joe Jackson:

Testament
De moeizame relatie tussen Michael en Joe Jackson lijkt te worden bevestigd door de zangers testament. Hierin schenkt hij alles aan zijn naaste familieleden. Zijn moeder krijgt zelfs de voogdij over zijn kinderen. De naam van zijn vader komt echter in het hele document niet voor.

Duidelijkheid
Maar volgens de advocaat van de familie, Brian Oxman, zegt dit niets over de band tussen de twee. De zanger zou juist heel goed door één deur hebben gekund met Joe. ‘Michael hield van zijn vader, dat wil ik voor eens en voor altijd duidelijk hebben. Hij hield van zijn vader’, aldus de advocaat.

Turbulent
Dat er hele andere verhalen de ronde doen over de relatie tussen de twee familieleden, vindt Oxman niet meer dan logisch. Ze zijn echter niet waar, stelt hij. ‘We horen de meest wilde geruchten. Maar dat hoort bij het turbulente leven dat Michael Jackson leidde’, stelt hij.

‘Deze speculaties moeten, naar ik meen, nu eens een halt worden toegeroepen. Al wat belangrijk is om te onthouden, is dat Michael van zijn vader Joe hield.’

Verklaring
Met die opmerking in ons achterhoofd, kijken we nogmaals naar de verklaring die Joe Jackson gaf na het heengaan van zijn zoon:

Lees ook:‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’
Lees ook:Joe Jackson verwijt moeder Jackson de dood van Michael
Lees ook:Joe Jackson in ziekenhuis na beroerte
Lees ook:Michael Jackson Parfum
Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Michael Jackson hield van zijn vader

  1. girliej

    vind het aan de ene kant zo naar dat hij niet nog 1 keer kon laten zien waar hij de laatste tijd zo hard voor heeft getraind, ben niet zo nieuwsgierig naar z’n priveleven want dat is zijn eigen zaak. zijn muziek daarentegen en zijn podiumprestaties daar was ik nog wel heel erg benieuwd naar!!

      /   Reply  / 
  2. bianca

    vindt het erg dat hij erniet meer is was in me jeugd ermee opgegroeid met zijn muziek jammer dat hy de concerten niet meer kan geven bianca

      /   Reply  / 
  3. Sanne

    walgelijk, zoals deze jongen misbruikt is door wilde sensatieverhalen van de pers. De pers heeft geen geweten,verdienengeld over lijken,nog steeds!!

      /   Reply  / 
  4. woman in the mirrow

    Dat heet “loyaliteit”….jegens ouders….

      /   Reply  / 
  5. kevin

    Ik denk dat Joe Jackson togh wel veel van zijn zoon houdt :)

      /   Reply  / 
    1. zowe

      dat is echt niet waar die vader heeft niet van hem gehouden wel van zijn geld die stomme vader

        /   Reply  / 
  6. Madelon

    Ik denk dat wij vanaf hier niet kunnen oordelen. Michael en Joe wisten zelf het beste hoe hun relatie was. Wij kunnen wel gaan roepen dat Joe zijn zoon altijd slecht behandelt is, maar stel dat dat niet waar is. Er zijn immers zo veel dingen niet waar rondom Michael. Michael werd zelf ook verdacht van kindermisbruik, en dat bleek ook niet waar te zijn. Dus wie zegt dat Michael en Joe echt een slechte band hadden? Dat kunnen alleen zijzelf zeggen. Wij niet.

      /   Reply  / 
    1. zowe

      michael heeft zelf gezegd dat hij vaak werd mishandeld dus we hebben wel een weetje erover en mesen zagen hem toen hij nog jong was werden geslagen werd door zijn vader

        /   Reply  / 
  7. Elma nieuwlaats

    Ik ben al jaren fan van michael,deze persoon is voor mijn de dierbaarste man in mij leven,er zijn zoveel slechte nieuws ronde om zijn heen gegaan dankzij die klote media!
    het word niks anders dan duizenmalen verdraaid,terwijl je geen goeie ondergrond kan krijgen van deze lieve persoon,ik heb michael altijd gelooft en het valdood aan de media,want zij liegen overal om,zij maken de artiesten wereld kapot,als jullie dat maar goed onthouden!
    niemand weet of kan oordelen over iemand hoe deze persoon precies in elkaar zat,ik vind het allemaal triestig dat de mens elkaar zo kapot kunnen maken en het leven zo zuur maken van een ander WAAROM????????
    Michael’s bedoelingen waren het zelfde als bij GOD!d
    Dat de mens elkaar lief moet hebben en elkaar moeten helpen! in goeietijd en slechte tijden .Ik vraag mij vaak af,waarom ben ik in deze wereld geboren?,ik had het net als michael en god willen hebben,ik mis michael emorm zo verschrikkelijk,ik heb vaak verdrietige momenten,De MEDIA ZIJN DWAZEN!!!!!!!!!!!!!!!!Gellof ze niet want zij willen daar aan verdienen1

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>