Joe Jackson verwijt moeder Jackson de dood van Michael

Oorlog in de familie Jackson. Vader Joe wijst met een beschuldigende vinger naar zijn vrouw Katherine als het om de dood van Michael gaat. Volgens hem zou zij zijn dood op haar geweten hebben…

Volgens Joe drong Katherine niet genoeg aan om haar zoon van zijn medicatieverslaving af te helpen. “Als ze naar mij had geluisterd, zou Michael nu nog leven. Dat heb ik haar ook zo gezegd, maar daar reageerde ze niet meer op. Ze had er echt iets kunnen aan veranderen.”

De advocaten van Katherine noemen de verklaringen absurd. “De hele wereld weet dat mevrouw Jackson altijd een liefhebbende moeder en oma geweest is. Zij en Michael hadden een zeer speciale band. Ze steunde haar zoon en hield van hem.”

Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson
Lees ook:Joe Jackson in ziekenhuis na beroerte
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Kinderen Jackson voor eerste keer naar school

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joe Jackson verwijt moeder Jackson de dood van Michael

 1. Laatbloeier

  Papa Joe is zeker vergeten dat hij in Michael’s jeugd al de tendens heeft gezet voor welke verslaving dan ook. Schuif het maar lekker af op een ander.

    /   Reply  / 
 2. Adam Simpson

  Papa Joe is zeker vergeten dat hij in Michael’s jeugd al de tendens heeft gezet voor welke verslaving dan ook. Schuif het maar lekker af op een ander.
  +1

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>