Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht

Debbie Rowe, de moeder van Prince en Paris Jackson, heeft gisteren eindelijk een bezoek gebracht aan het graf van Michael Jackson. Ze zou hem de laatste eer hebben willen bewijzen. Debbie werd omringd door Jackson fans, die respectvol met haar omgingen terwijl zij haar laatste groet bracht aan de King of Pop.

Volgens een bron zou Rowe dol zijn geweest op Michael Jackson en was kapot van zijn dood. Ze zou, ondanks dat ze bezoeksrechten heeft, nog steeds haar kinderen Paris en Prince niet hebben mogen zien. Debbie Rowe was jarenlang werkzaam bij Dr. Arnold Klein en verpleegde Michael voor een lange tijd.

Rowe en Jackson trouwden op 14 november 1996. Op 13 februari 1997 werd Michael Joseph Jackson Jr geboren, beter bekend als Prince Michael. Hun tweede kind Paris-Michael Katherine Jackson werd geboren op 3 april 1998. Jackson en Rowe scheidden op 8 oktober 1999. Er gaan geruchten dat Michael Jackson niet de biologische vader van de kinderen is.

Lees ook:‘Debbie Rowe laat voogdij-eis tegen betaling vallen’
Lees ook:Debbie Rowe dreigt met stappen tegen gelekte voogdij-mails
Lees ook:Katherine Jackson en Debbie Rowe slaan handen ineen
Lees ook:‘Jacksons huidarts wil voogdij over kinderen’
Lees ook:Debbie Rowe ‘verkoopt’ voogdijrechten Jacksons kinderen

80 Reacties // Reageer

80 thoughts on “Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht

 1. DARINKA

  ik geloof dat DEBBIE nog steeds veel om MICHAEL geeft en dat ze erg vind dat hun kinderen zonder vader verder moeten door het leven…Het is moedig van haar om als nog de bezoen te nemen,het bewijst dat zij ook verdriet heeft ondanks alles…love MJ xxx

    /   Reply  / 
 2. le

  de ugly heeft misschien weer geld nodig.ze had ze toch verkocht.bah,wat een onecht tafereel.

    /   Reply  / 
 3. jones

  flikker op met je gejank.je meent er niks van.ruik je weer geld.gatver hoe heeft michael zich daar ooit mee in kunnen laten,met zo iemand.afknapper.

    /   Reply  / 
 4. Laatbloeier

  Het is natuurlijk wel erg makkelijk om te zeggen dat Debbie het graf van Michael bezoekt omdat ze geld ruikt. Ik geloof wel dat ze oprecht om Michael gaf ondanks het geld waarmee ze is vertrokken. Dat was een overeenkomst tussen haar en Michael. Ze kwam ook voor hem op toen hij in 2005 moest terechtstaan; dat had ze niet hoeven doen.

    /   Reply  / 
  1. Tjiou ling

   Gaf ze oprecht om Michael of om zijn geld? Als je oprecht van iemand houdt en je baart twee kinderen van hem, neem je er dan geld voor aan? Ze kwam wel voor Michael op in 2005, maar heeft ze in die periode ook niet geprobeerd om het hoederecht over de kinderen terug te krijgen? Na zijn dood heeft ze er ook over gedacht om de kinderen terug te vragen, terwijl ze wist dat het Michael’s laatste wens was dat de kinderen door zijn moeder zouden worden opgevoed als er iets met hem zou gebeuren. Bovendien kennen de kinderen haar niet eens zo goed. Het is als buitenstaander inderdaad gemakkelijk om conclusie’s te trekken, maar ik vind het toch een beetje moeilijk om te geloven dat ze oprecht om hem gaf.

     /   Reply  / 
   1. Laatbloeier

    We hoeven het niet eens te zijn, maar in ieder geval denk jij er wel over na zonder meteen iets te roepen. Ik vind Debbie aan de buitenkant een harde tante en de kinderen kennen haar inderdaad nauwelijks. Maar dat betekent nog niet dat ze geen hart heeft. In dat wereldje met rijke en beroemde mensen zijn keuzes die gemaakt worden sowieso vaak anders dan keuzes die wij zouden maken en die wij aanvaardbaar vinden. En als je zelf niet rijk en beroemd bent, heb je al meteen de schijn tegen als je bevriend bent met iemand als Michael Jackson. Dan zit je toch minstens achter zijn geld aan. Debbie was al lang bevriend met Michael en ook van vrienden ga je houden; daar weet ik zelf wel meer van.

      /   Reply  / 
    1. Tjiou ling

     Michael en Debbie waren inderdaad al lang vrienden en ik ben het met je eens dat je van vrienden ook kan gaan houden, maar ik snap niet dat je dan geld aanneemt. Inderdaad als je zelf geen geld hebt en je gaat met iemand om die wel geld heeft dan zit je meteen in een moeilijk parket. Je wordt dan al meteen anders bekeken, maar is dat ook niet een beetje haar eigen fout. Ze heeft een aardig bedrag ontvangen voor de geboorte van de kinderen plus na zijn dood voor het afstaan van het volledige voogdijschap heeft ze of krijgt ze ook nog geld. Natuurlijk gaat iedereen dan denken dat ze een geldwolf is. Ik denk dat als ze oprecht van Michael houdt, ze dat geld voor de voogdij niet aan zou moeten nemen en alleen aan het welzijn van de kinderen moeten denken. Misschien heb ik het fout, maar zo denk ik er over. Ze heeft toch al best veel geld gehad van hem?

       /   Reply  / 
     1. Laatbloeier

      Tjiou Ling, ik weet niet of Debbie na de dood van Michael geld heeft gekregen voor het afzien van de voogdij. Daar heb ik niets over gehoord/gelezen. Wat ik me herinner is dat er sprake was van aanvechten van de voogdij (want ze had ze al afgestaan) en natuurlijk werd meteen door de media gesuggereerd dat ze op de erfenis uit was. We moeten de rol van de media hierin niet vergeten: sensatie en nieuws dat verkoopt. Uiteindelijk heeft ze ervan afgezien omdat de kinderen bij oma beter af waren (of omdat ze het toch niet kon winnen; dat weten we niet). Ik ben met je eens dat Michael’s testament bepalend is. En Debbie heeft veel geld ontvangen voor het afzien van de voogdij; dat heeft haar onsympathiek gemaakt. Als ik mezelf in haar plaats stel, zou ik genoeg geld willen hebben om van te leven en meer niet. Maar ja, dat ben ik. En nu heeft ze na 8 maanden Michael’s graf bezocht en haar ongerustheid uitgesproken over de stungun in het huis van oma Katherine. Dat zijn menselijke dingen die niet meteen inhouden dat ze weer op geld uit is. Dat laatste zal wel weer van de media komen.

        /  
 5. j

  tsja,hij heeft zichzelf er ooit mee ingelaten.zoiets blijft steeds opduiken.

    /   Reply  / 
 6. daphne

  k*tw**f
  ze heeft niks bij hem te zoeken helemaal niks
  dat ze ooit misschien wat voor hem gevoeld heeft kan wel maar nu echt niet meer
  anders verkoop je je kinderen niet
  en dan had ze ook nog wel naar hem omgekeken toen hij leefde en dat deed ze ook niet meer
  dus ze moet hem met rust laten net als de rest van de wereld

    /   Reply  / 
  1. darinka

   makelijk gezegd dan gedaan ,maar zo is het niet.Als je naar gesprekken hebt geluisterd die een tijd geleden op internet waren had je denk ik wel anders over debbie gedacht….Ik ben wel over bepalde dingen met jullie eens maar in die gesprekken gaf debbie heel duidelijk aan dat ze op MJ opracht gaf en dat zij de kinderen verkocht zou hebben daar ben ik met jullie niet eens,altans niet met somige dingen….Debbie en MICHAEL JACKSON hebben afgesproken hoe ze zullen gaan doen en omdat MJ in der tijd kinderen wilde en was geen vrouw in zijn leven debbie gaf aan dat ze hem wilde helpen en zo gaf ze MICHAEL kinderen,ik vind zelf als een vrouw je moet heel groot hart hebben om dit te kunnen doen,en dat zij de geld aannam is MICHAEL’s keuze a of een afspraak tussen die twee…Debbie is niet mijn favoriet maar dat zij verdriet om MJ heeft zou ik ook hebben en buiten dat heb ik misschien meer verdriet om MICHAEL dan zijzelf maar wie ben ik????toch….
   Maar al bij al we moeten lief voor ellkaar zijn dat is de boodschap in MJ’s muziek… MJ,love you,mis you xxx……..

     /   Reply  / 
   1. daphne

    ik heb genoeg naar haar geluisterd haar woorden de gesprekken tussen haar en Michael
    maar dan nog al zouden dat mijn kinderen geweest dan had Michael op zijn kop kunnen staan ik had nooit mijn kinderen “verkocht”
    maar ja dat ben ik
    ze moet die jongen gewoon met rust laten dat ze der kinderen wil zien prima maar voor de rest vind ik dat ze niks meer met hem te maken heeft
    maar zoals ik al zij dat ben ik

    mike i love you never forget you
    i hope you have find youre peace

      /   Reply  / 
   2. MJ-lover

    Helemaal mee eens Darinka, het is niet onze zaak.Ha, heel de wereld bemoeit zich ermee, ben blij dat ik niet weet hoe dat voelt. Moet verschrikkelijk zijn.Iedereen met een mening terwijl je daar helemaal niet op zit te wachten….

      /   Reply  / 
  2. j

   mee eens.ze moet hem met rust laten.bah.

     /   Reply  / 
  3. MJ-lover

   Debbie Rowe is altijd goed geweest voor Michael , geloof niet alles wat je leest…….Debbie hield van Michael…

     /   Reply  / 
   1. daphne

    mjlover

    iedereen heeft daar zijn eigen mening over en da kan jij niet even veranderen
    kijk ik zou je graag willen geloven maar ik heb me eigen visie ervoer
    en nee dit bedoel ik niet kwaad
    maar iedereen mag zijn eigen mening hebben

      /   Reply  / 
    1. MJ-lover

     Weet ik Daphne, iedereen mag zijn eigen mening hebben maar een beetje respect is ook niet verkeerd toch….Dat K**w** (lees ik toch) is wel de moeder van het liefste wat Michael bezat!
     Michael zou haar nooit zo genoemd hebben…Geloof gewoon niet alles wat je leest zou ik nogmaals willen zeggen, met liefde…..Dat maakt zoveel stuk en vooral voor de kids….

       /   Reply  / 
 7. Tjiou ling

  Tja ik vind ook wel dat ze hem met rust moet laten. Ook al was het Michael’s beslissing om haar te ‘betalen’ voor wat ze voor hem gedaan heeft, dan kan ze nu toch zelf beslissen en geen geld meer aannemen. Dat ze verdriet heeft, kan ik begrijpen, maar eerst doet ze van alles afstand ( waardoor ze veel geld heeft ontvangen) en nu probeert ze zich te moeien met de kinderen en dat is niet juist denk ik. Ze heeft haar keuze gemaakt en nu moet ze de gevolgen ook dragen.

    /   Reply  / 
 8. brigitte

  begin het idee te krijgen dat ze dit doet om de sympathie van michaels kinderen te krijgen.zodat ze dicht bij het geld zit.vertrouw dat wijf niet.die gaat nog wel vaak in beeld komen.het zou me niks verbazen als ze eerstdaags met een boek op de proppen komt,zoiets als mijn leven met michael.

    /   Reply  / 
 9. darinka

  Ik probeer niet in negatif zien iets te zeggen maar wel in de positive zien,en ik bedoel niet dat debbie de recht heeft om de kinderen op gaan eisen,het is wel zo zij heeft inderdaat de afstand genomen en met dat geld gegaan maar ik vind nu dat zij niet meer de recht geeft voor meer geld,meer vind ik belachelijk dat ze nog geld vraagd…
  Kijk dat zij de graf bezoenk niemand kan haar daar weerhouden om niet te doen alleen is de vraag nu echt waarom ze dat doen?GELD weet ik niet….iedere mens heeft een beetje hart in zich en ik denk dat zij dat ook heeft alleen komt bij meeste mensen wel verkeerd over…
  Ik betwijfel nog of zij de kinderen op gaat eisen de kinderen hebben nu goed bij oma katherine en moet zo blijven…LOVE YOU MICHAEL xxx

    /   Reply  / 
 10. an

  hij ging er zelf mee om hoor.hij deed het allemaal zelf.niemand verplichtte hem met haar om te gaan.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Inderdaad, Michael koos er zelf voor om bevriend met Debbie te zijn. En hij heeft ooit zelf voor haar als draagmoeder gekozen. Kennelijk omdat hij haar vertrouwde, in die zin dat ze de gemaakte afspraken zou nakomen. Ik heb begrepen dat ze op aandringen van Michael’s moeder zijn getrouwd, want die vond die hele situatie maar niks.

     /   Reply  / 
 11. b

  wat een vertoning,bah.

    /   Reply  / 
 12. daphne

  weet je wat het is
  ze doet nu net of ze van hem houd omdat ze de kinderen wil zien en misschien om ons er in te tuinen
  maar ik geloof er niks van en zal haar nooit geloven ook

    /   Reply  / 
 13. b

  begrijp niet dat hij zich daar ooit mee in heeft kunnen laten.dacht dat hij stijl had.begrijp er echt helemaal niks van.en dat heeft nog een zooi geld ook van hem weten af te troggelen.had het eigenlijk niet van hem verwacht.en die is echt nog niet uit beeld.anders gezegd,die gaat vaker in beeld komen.die gaat de verdrietige uithangen om zo de aandacht van de kinderen te krijgen.

    /   Reply  / 
  1. Tjiou ling

   Ik denk dat Michael in zijn hart altijd van Lisa-Marie is blijven houden en dat hij zich alleen met Debbie in heeft gelaten om kinderen te krijgen. Daarom heeft hij er geld voor betaald en die bepaalde afspraken gemaakt. Debbie en Michael zullen best wel vrienden kunnen zijn, maar Michael heeft in zijn testament toch niets over haar gezegd. Dat zegt toch al genoeg, vind ik. Ik hoop dat ze niet om de kinderen gaan touwtrekken want dat is wel het laatsts wat Michael zou willen. De kinderen zijn gelukkig bij hun oma en dat moet zo blijven, ze kennen hun moeder niet eens.

     /   Reply  / 
   1. brigitte

    denk dat je inderdaad gelijk hebt.lisa marie,daar had ie het moeilijk mee.om dat te verwerken.

      /   Reply  / 
    1. Tjiou ling

     Ik vond wel dat ze bij elkaar pasten, niet? In die periode zag hij er echt gelukkig uit.

       /   Reply  / 
     1. daphne

      ja maar lisa is ook een heel ander verhaal
      al weet ik dat hij wel van haar hield maar of zij echt van hem hiel weet ik niet

        /  
     2. Laatbloeier

      Helemaal mee eens; zo jammer dat dat is misgelopen!

        /  
     3. MJ-lover

      Lisa hield heel veel van Michael maar Michael had problemen met medicijnen en was niet de makkelijkste.Hij wilde heel graag kinderen maar Lisa was hier nog niet klaar voor, samen met Michael kids en ze had er al twee.Debbie was al zwanger voor ze gescheiden waren….Inderdaad jammer….dat het zo gegaan is..

        /  
   2. Grace

    Lisa en MJ hielden inderdaad van elkaar, en ze bleven elkaar na de scheiding zien zo tot en met 1999. Maar we moeten niet vergeten dat Lisa vanaf 2003 veel interview heeft gegeven waarin ze niet al te aardige dingen over MJ zei. Zo ook in het Oprah interview, die ze in maart 2005 gaf terwijl hij dus voor zijn leven aan het vechten was in de rechtzaal was zij samen met haar moeder op hem af te geven bij Oprah. Over haar andere exen hadden ze niets onaardig te zeggen, maar MJ was in hun ogen een grote manipulateur. Ook zei ze in een interview in 2008 dat haar huwelijk met MJ de grootste fout was die ze in haar leven heeft begaan.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

     Lisa is inderdaad een aantal jaren heel rancuneus geweest. Ik vond ook dat ze Michael neerhaalde in het interview met Oprah, maar vraag me wel af hoe groot de invloed van haar moeder hierbij was. Wat een eng mens was die moeder; ze vond Michael maar niks en Lisa had zich net weer met haar verzoend.

       /   Reply  / 
 14. daphne

  ik had zelf ook verwacht jhij kon zoveel beter krijgen ik wete niet wat ze deed maar ze palmde hem er goed in helaas :(

    /   Reply  / 
 15. b

  ja,ze palmde hem in.en volgens mij heeft ze nu ook snode plannen.vertrouw dr voor geen meter.jankerd.zo raar,er waren zoveel liever en leuker.en dan die rowe?brr.

    /   Reply  / 
 16. daphne

  dat idee heb ik dus ook dat ze meer van plan is
  een ding hoop ik wel en dat is dat ze de kinderen van michael met rust laat
  ik mag haar helemaal net en vertrouw haar voor geen meter met dat zielige gedoe nu terwijl ze het helemaal niet meend

    /   Reply  / 
 17. b

  ze jankte niet voor michael maar voor zichzelf.de vertoning is zo nep.elisabeth,een goede vriendin van michael zie je nooit in beeld.die houd het verdriet voor haarzelf.

    /   Reply  / 
 18. daphne

  zoals het ook hoort elisabeth deed het op de juiste manier zoals het hoord
  debbie deed en doet het verkeerd
  ik haat haar

    /   Reply  / 
 19. b

  begrijp het echt niet,bah.michael viel helemaal niet op die soort types.ze is zo grof,niet charmant.volgens mij waren ze alleen maar vrienden hoor.sjonge,kan er echt niet over uit.moet je die foto zien.ik denk dat ze hem kon overtroeven met humor.een beetje inpalmen.komt op mij niet leuk over,nee geen sympathiek iemand.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Ik heb het ook nooit begrepen. Michael kon wel mooiere vrouwen krijgen en vooral ook lievere. Hij viel op vrouwen met stijl en dat heeft Debbie niet. Ze is aan de buitenkant een harde tante en eerder lelijk dan knap. Maar dat zegt dus allemaal niets in dit geval. Hij had iets met haar wat wij niet kunnen peilen.

     /   Reply  / 
 20. daphne

  was ze ook niet
  kijk hoe ze met hem om ging ik bedoel erger kan gewoon iet

    /   Reply  / 
 21. a

  trouwens,hoe komt ze daar eigenlijk.niemand kan er toch bij komen?

    /   Reply  / 
  1. Tjiou ling

   Ja dat dacht ik ook.

     /   Reply  / 
 22. daphne

  ze zeggen dat zij familie en close vriendin is he dan kan ze er dus bij

    /   Reply  / 
 23. brigitte

  nou,dat wordt dan vaker grienen met die rowe.ze moet hem met rust laten.zoiets doe je in stilte.verdriet verwerken.

    /   Reply  / 
 24. daphne

  ja zoiet hoord ook stil maar blijkbaar voor haar niet zij wil er nog wat geld uit halen

    /   Reply  / 
 25. brigitte

  dat denk ik ook wel.geld.trouwens ze hoeft helemaal niet meer in beeld te komen.is ze bekend uit de showbiz of presteert ze iets wat bekendheid geniet?behalve een zooi geld acceepteren voor kinderen af te staan.ken dr verder niet van iets.gewoon een onbekend iemand toch?

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Als je een ex-vrouw van Michael Jackson bent, wordt het moeilijk om ongezien naar het graf van Michael te gaan. Er zijn altijd mediamensen in de buurt, die erop loeren welk bekend figuur ze bij zijn graf kunnen treffen. Zulke nieuwtjes verkopen gewoon. Ze had zich beter kunnen vermommen.

     /   Reply  / 
 26. daphne

  nee volgens mij isze een gewoon iemand ik heb der voorderest niet echt ergens gezien

    /   Reply  / 
 27. belinda.

  andere mensen die michel goed hebben gekend zie je haast helemaal niet in beeld.wat te denken van diana ross,en andere goede bekenden.zijn manager dileo ook niet.en die ugly blijft maar opduiken.

    /   Reply  / 
 28. daphne

  ja zijn kinderen zie je ook niet of nouwelijk zijn moedern iet zijn broers niet (niet dat ik daar posetief over ben)
  maar je ziet bijna niemand allen dat k*tw**f

    /   Reply  / 
 29. Tjiou ling

  Hoi Laatbloeier, ja ik heb gelezen dat Debbie voor een bepaald bedrag zou afzien van de voogdij. Michaels moeder zou dat bedrag in delen betalen. Ik denk je het hier boven kunt lezen. Het staat onder het artikel over Debbie, dat ze Michaels graf heeft bezocht. Daarom vind ik haar gewoon niet oprecht.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   @ Tjiou ling, ik zie het in dit artikel niet staan. Maar ik ga dat nog wel verder nakijken. Er is na Michael’s dood zoveel geschreven; het kan best dat ik dat over het hoofd heb gezien. En geloof me, Debbie is niet mijn favoriet maar ik vind nog steeds dat wij niet kunnen oordelen over haar gevoelens voor Michael.

     /   Reply  / 
   1. darinka

    Beste laatbloeier,hier heb je gelijk in over debbie en michael ik heb heel veel gelezen en gezien en weet een beetje hoe dit in ellkaar zit,en inderdaad niemand kan hier oordelen over debbie ik vind dat MJ haar erg dankbaar is voor wat ze hem gaf de mooie kids toch….
    MICHAEL vroeg aan lisa-marie toen die twee getrouwd waren of zij met hem kinderen wil en komt op neer dat zij dat niet wil,en kort daarna zijn ze uitellkaar gegaan zo heb ik gelezen….MICHAEL hild van lisa maar hebben jullie gelezen dat MJ ook van lady di gevoelens had (was het maar waar )dat die twee bij ellkaar waren zijn mooie mensen die heel veel liefde in ziech hadden….

      /   Reply  / 
    1. belinda.

     jaah,dat zou mooi geweest zijn.

       /   Reply  / 
    2. Laatbloeier

     Volgens Uri Geller was Michael verliefd op Lady Di. Ik heb ergens op YouTube een reportage gezien met hun ontmoeting. In die reportage zegt Michael: She was my type! Zo leuk …. dat was wat geweest: The King and the Princess!

       /   Reply  / 
     1. MJ-lover

      Ha , Michael stond even voor zijn cocerten in Londen te praten met lady Di.Ze vroeg hem: Ga je Dirty Diana doen, I love that song.
      Michael had dit nummer niet ingepland want hij dacht dat dat ongepast zou zijn!!! haha…
      Even later kwam Charles aangelopen en vroeg waar ze het over hadden.”Ooooh, zei Diana,Niks..!”
      Haha, Dirty Diana……..Lady Di loved it!

        /  
   2. Tjiou ling

    Hoi Laatbloeier, Het gaat om een bedrag van 4 miljoen dollar en het staat in het artikel Debbie Rowe ‘verkoopt’ voogdijrechten. Luister, ik weet natuurlijk niet of dit waar is, maar als het zo is dan kan ik niet geloven dat ze oprecht van Michael hield of houdt. Er staat ook in dat Michael belooft had haar ieder jaar een miljoen dollar te betalen. Ik wil niet over haar oordelen, maar ik vind dat Michael haar meer dan genoeg heeft betaald. En als ze zoals zij beweert echt om hem geeft, dan blijf je toch geen geld aannemen?

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

     @ Tjiou ling, ik ga hier nog verder naar kijken, want nu wil ik het ook weten. Bij hun scheiding zijn er afspraken over geld gemaakt; dat is zeker. Hoe het na Michael’s dood is gegaan weet ik dus niet zeker. En dat zij naar het graf van Michael ging om aan meer geld te komen, geloof ik niet. Dit is gesuggereerd door de media en een aantal schrijvers op dit blog. Ieder zijn mening hoor, maar ik denk dat ze ging om te rouwen.

     Verder heeft zij van de ‘afkoopsom’ een ranch gekocht en ze fokt paarden. Je zou toch denken dat zij van wat dat opbrengt goed kan leven en het is haar aan te zien dat ze niet om luxe geeft. Kortom, wat zouden haar motieven zijn om weer met de Jacksons in de clinch te gaan?

       /   Reply  / 
     1. Tjiou ling

      Ach, eigenlijk het fijne weten we er niet van. Ik weet ook niet of het allemaal waar is wat ze over haar schrijven, maar Michael heeft haar niet vernoemd in zijn testament. Ik heb in andere artikelen bepaalde dingen over haar gelezen die eigenlijk niet in haar voordeel spreken en dat zet me dan aan het denken. Ik wil helemaal geen oordeel over haar vellen en eigenlijk is het ook (althans voor mij ) niet zo belangrijk wat ze wel en wat ze niet doet, maar als ze op het geld van Michael uit is dan vind ik dat niet zo netjes. Ik hoop eigenlijk dat er nu eens eindelijk geen geld meer wordt verdient over de rug van iemand die zo veel voor andere mensen heeft gedaan.

        /  
 30. daphne

  weet je wat ik zou willen
  dat iedereen michael eens met rust liet zoals het hoord

    /   Reply  / 
 31. belinda.

  vraag me af of ze ook draagmoeder voor m was geweest als ie onbekend was.ugly goldigger.

    /   Reply  / 
 32. MJ-lover

  De fans die daar aanwezig waren zijn de groep MJFSC, (fans of south Calif.) waar ik ook lid van ben. Erin had wat foto’s op facebook gezet maar die werden meteen overgenomen door de pers. (niet zo handig achteraf dus, daar Debbie hier niet op zat te wachten.Het is ook niet de eerste keer day Debbie het graf van Michael bezocht.Debbie was eerst een aantal keer heen en weer gereden daar ze niet uit de auto durfe omdat ze ook hate-mail van fans krijgt. Toen ze uiteindelijk toch uitstapte werd ze liefdevol ontvangen door de fanclub die elke 3e van de maand naar F.Lawn gaat.
  Ze hebben elkaar getroost en Debbie is één uur gebleven.De tranen waren wel echt, zoveel heb ik wel in de video van Lisa gezien.Debbie hield van Michael , wat de pers er ook van maakt en ze gaf de kinderen uit liefde “op”, voor Michael.
  Hoe het gegaan is is het gegaan, ze hield van Michael….
  Hoop ook dat Michael eens in vrede zal kunnen rusten…zucht…

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Hé MJ-lover, leuk dat je er ook weer bent! En jij komt met informatie waar we wat aan hebben. Ik geloof wel dat Debbie oprecht is in haar rouw om Michael en dat ze van hem hield. Hoe kun je nou niet van Michael houden; dat is toch het belangrijkste en ik hoop dat iedereen op dit blog daar ook aan denkt. Meningen kunnen verschillen ….. geen probleem.

   En of Michael ooit in vrede zal kunnen rusten? Pffft … dat gaat nog wel even duren.

     /   Reply  / 
   1. MJ-lover

    Hallo Laatbloeier en Darinka,Hoi! grappig, ik zit net jullie te beantwoorden….Tja, dat was een hele rel vanderweek met die foto’s op TMZ ( amerikaanse boulevard, zeg maar).
    Dat bedoel ik dus he, de pers zegt dat ze nooit eerder is geweest maar dat is ze wel.De fans die daar zijn houden eigenlijk elke 3e een soort memorial voor Michaels deur. Ze weten waar hij ligt en de bewakers brengen steeds de bloemen binnen en dit gaat heel respectvol.Debbie was aardig over de rooie zeg maar, van verdriet….Dat was wel echt, ze zal verder niks gezegd hebben en als ze al wat gezegd heeft dan word dat niet gedeeld en zo hoord het ook.Ik schrik wel weer hier van de reacties zeg….Debbie gaf Michael het liefste wat hij bezat, samen met kleine Blanket…
    Goed om jullie ook weer te zien!

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

     Tja, de pers maakt net als alcohol meer kapot dan je lief is. En wat lullig eigenlijk dat ze gewoon je foto’s van Facebook pikken! Alles voor een paar dollars, de ratten!

     Maar wel mooi dat Debbie door die fans werd opgevangen en dat ze elkaar getroost hebben. Daar heb ik respect voor.

     En wat die reacties hier betreft … ik denk toch wel jonge mensen die mogelijk nog geen dierbare hebben verloren. Als je zelf bij het graf van een dierbare hebt gestaan (in mijn geval mijn ouders) en bestormd wordt door emoties omdat het zo werkelijk en onherroepelijk is, reageer je niet zo op het verdriet van een ander. Ook al mag je die ander niet.

     Nou ik laat het hier maar even bij. We komen elkaar vast wel weer tegen op dit blog, want Michael leeft nog zo bij veel mensen en het nieuws zal blijven komen, leuk en minder leuk.

       /   Reply  / 
  2. darinka

   nou dankjewel dat jij ook zo over denkt jij weet waar je het over hebt war debbie betreft en dat ze oprecht huilt,ik heb het ook gezien en ik geloof haar tranen wel en de pers die doet maar wat,wat debbie en michael samen afgesproken hebben en over de geld en de kinderen weten alleen die twee…
   Debbie gaf MJ de kinderen uit haar liefde voor hem en zij heeft toegestemd dat MICHAEL alleen de kinderen op zal voeden en dat vind ik heel moedig,en wat er verden was tussen haar en MJ was weet zij het wel…MICHAEL zal in vrede blijven,ik mis hem heel erg….MJJ

     /   Reply  / 
 33. MJ-lover

  “Just because its printed…doesnt mean its the gospel…..
  Michael Joseph Jackson

    /   Reply  / 
 34. MJ-lover

  “Lies run sprints, but the truth runs marathons.”
  Michael Joseph Jackson

    /   Reply  / 
 35. Laatbloeier

  @ Tjiou ling, Inderdaad, wij weten het fijne er niet van en we waren er niet bij. En de media geeft ons altijd gekleurde informatie. Uiteindelijk kun je maar het beste op je eigen gevoel af gaan en dat is met alle informatie die op ons afkomt soms al moeilijk genoeg. En wij maken ons inderdaad veel te druk over wat Debbie wel of niet doet; er zijn belangrijker dingen in het leven. Wat we er zelf allemaal van maken bijvoorbeeld ….

  En dat er zoveel geld over Michael’s rug wordt verdiend is ergerlijk; dit was ook tijdens zijn leven al zo. Geld maakt niet gelukkig en daar komen ze allemaal nog wel achter …. Persoonlijk vind ik het erger dat Michael zo is neergehaald en ook nu nog niet in zijn waarde wordt gelaten. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die inzien dat hij een uniek en mooi mens was.

    /   Reply  / 
  1. Tjiou ling

   Hoi Laatbloeier, helemaal mee eens. Het is inderdaad erg, dat hij zo is neergehaald, maar wat nog hypocrieter is, is dat de mensen die hem hebben neergehaald, nu net doen alsof ze altijd achter hem hebben gestaan. En inderdaad zelfs nu kunnen ze hem nog niet met rust laten. Daar word ik echt niet goed van. Ik wou dat we er iets aan konden doen.

     /   Reply  / 
   1. DARINKA

    ja beste Tjiou ling,dat vraag ik me ook al vaak af of we wel iets aan kunnen doen?maar weet je wat se zeggen ‘je houd van MJ of je houd niet van MJ’ en in deze hele situatie wat wij kunnen doen is dat we van MJ blijven houden en onvoorwaardelijke liefde geven wat ze ook over hem zeggen…Ik ben er zelf wel kappot van en kan er ook niet meer tegen als iemand iets slecht er oven zegd,en heb veel verdriet als ik naar zijn muve’s of naar zijn muziek luister…
    Ik wou dat er een wonder gebeurd??? love MICHAEL mis hem xxx

      /   Reply  / 
    1. Tjiou ling

     Hoi Darinka, ja ik kan echt zo boos worden als ze iets over Michael Jackson zeggen wat niet waar is of bv als ze hem Wacko Jacko noemen. Laatst was ik in een winkel en ik kijk altijd bij de cd’s en dvd’s om te zien of er iets nieuws is van MJ. Ik heb eigenlijk al zijn dvd’s en bijna al zijn cd’s maar ja je weet maar nooit. Zag ik een cd met hetzelfde cover als de moonwalker dvd. Ik dacht dat het een nieuwe uitgave was, dus ik koop hem, maar stom natuurlijk, was het een fake cd. Shoot me ik was echt boos. Ik luister iedere dag naar zijn muziek en kijk iedere dag nog naar zijn dvd’s en ik vind het echt heel erg dat hij er niet meer is.

       /   Reply  / 
     1. fctje69

      Heb jij als je je eigen berichtje terug leest niet een gevoel de je een grote loser bent. Wat een gezeik en gezever. Get a life en doe er wat zinnigs mee.

        /  
     2. darinka

      Nou zo als jij je voelt voel ik me ook hetzelfde.ik kijk ook alltijd bij de cd zaak of er iets nieuws over MJ is in de winkel,ik ken iemand die daar werkt en als ik binnen kom lacht hij omdat ik hem telkens vraag heb je iets nieuws een dvd of een cd of misschien een boek of zo,kijk dat is gewoon een puur toefal dat jij het ook doet…
      Ik luister iedere dag naar zijn muziek en kijk naar de filmpjes en THIS IS IT heb ik al bijna een keer of negen gezien als het niet meer is en kijk alles als het maar om MICHAEL gaat…En kijk er zijn mensen die dat niet begrijpen maar het is niet erg weet je ‘je houd van MICHAEL of je houd niet van MICHAEL’ en zo is het en zal zo blijven…
      Ik mis hem enorm en denk aan MJ iedere dag bijna iedere moment kijk naar zijn fotos dat ik al meet dan 4 album’s heb
      en ik begrijp helemaal hoe jij je voelt,de pijn en verdriet is bij mij nog niet weg te krijgen en ik luister niet naar de mensen die iets verkeerd over MJ zeggen,ik weet wel beter nu ben ik naar de WANNA BE STARTIN’ SOMETIN naar luisteren een lekker nummer…MJ love you xxx

        /  
 36. Tjiou ling

  fctje69, niet echt. kun je uitleggen wat je bedoelt?

    /   Reply  / 
 37. Tjiou ling

  Hoi Darinka, ik ben blij, dat jij begrijpt wat ik voel, want de meeste mensen snappen er niets van. Ik trek me er ook niets van aan wat ze zeggen, niet iedereen voelt hetzelfde toch?

    /   Reply  / 
 38. annoniem

  ik denk dat debbie niet van michael hield maar.
  ze hield van het geld. ze is gewoon een vieze vuile oplichster!

    /   Reply  / 
 39. Seppie

  tja, Debbie hield, en houd vast van Michael. Maar helemaal zuivere koek is het niet. Sorry het is niet $$ zozeer perse, of wraak, nee, maar ik kan mijn vinger er niet opleggen.

  Trouwens geen van alle dames in zijn leven hielden van hem zoals hij het nodig had. Dus hoeveel ze ook van hem hielden of houden, het heeft hem niet heel veel goed gedaan achteraf.
  Ieder zijn mening, en ik geloof echt dat die dames gek op hem waren, maar ja echt soulmates in love and life konden ze niet zijn.
  En de meesten treden op de voorgrond waarvan je dnekt wat kom jijn nu dan vertellen. Alleen debbie heeft het wel eens bvoor hem opgenomen, maar ook voor de rechter gesleept voor $$$. Dus tja, goed of slecht, ik geloof ze maar voor 65% als het om liefde gaat.

    /   Reply  / 
 40. marnic

  laat.hem.rusten.hy.geeft.al.te.veel.afgezien.denk.je.niet.hy.blyft.myn.idool.we.vergeten.je.niet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>