Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson

Katherine Jackson en de kinderen van wijlen Michael Jackson kregen deze week bezoek van de kinderbescherming. De reden hiervoor was dat de twaalf jaar oude zoon van Jermaine Jackson, Jaafar een stungun (een wapen waarmee je iemand een flinke electroschok kunt geven) via Internet had besteld.

Katherine Jackson is de voogd van de drie kinderen van Michael; Prince, Paris en Blanket. De kinderbescherming besloot de kinderen die bij Katherine wonen te bezoeken, omdat de zeven jaar oude Blanket door kinderen in het huis bedreigd werd met deze stungun. De stungun is in beslag genomen en er zullen verder geen stappen worden ondernomen.

Jermaine Jackson is momenteel overigens in Nederland voor de opnames van Move Like Michael Jackson. Hij verblijft momenteel in het Amstel Hotel in Amsterdam.

UPDATE 3 maart: De advocaat van Katherine Jackson heeft in een verklaring laten weten, dat Blanket, de jongste zoon van Michael, niet bedreigd met een stungun. Jaafar zou het wapen alleen op een stukje papier hebben uitgeprobeerd. Katherine hoorde geluiden op de bovenverdieping en liet haar beveiligingsmensen een kijkje nemen. Blanket en zijn zus Paris hebben het wapen niet gezien. Prince heeft alleen een glimp opgevangen van de stungun toen het in beslag werd genomen.

Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Kinderen Jackson voor eerste keer naar school
Lees ook:Kids Michael Jackson waarschijnlijk bij The Grammy’s
Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag
Lees ook:Katherine Jackson en Debbie Rowe slaan handen ineen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson

 1. chantale

  Ach hebben ze weer iets gevonden!!
  Wat een onzin!!

    /   Reply  / 
 2. Frits

  Weet niet welke oen dit geschreven heeft maar een stun-gun en een taser zijn absoluut niet het zelfde.

    /   Reply  / 
 3. Laatbloeier

  Als dit verhaal waar is, vind ik het wel te gek voor woorden dat een kind van 12 jaar zoiets gewoon op Internet kan bestellen.

    /   Reply  / 
 4. DARINKA

  Ik weet het niet of dit waar kan zijn,en als blijkt dat wel waar is begrijp ik niet zo goed dat dit kan gebeuren,namelijk de kinderen van MJ zijn goed verzorgd door oma Katherine.Maar hoe zit dat met alleen de glimp opgevangen van de stungun??dus het is wel waar.
  Ik vind dit echt erg voor de kinderen moet dat nog een plaag zijn hebben ze niet genoeg te verduuren gehad?Als dit MICHAEL zou zien hoe erg hij zal het vinden…MJ love you en jouw kids,xxx

    /   Reply  / 
 5. Laatbloeier

  Oké, het is dus een storm in een glas water. Toch blijf ik het gek vinden dat een jongen van 12 jaar zoiets zomaar op Internet kan bestellen. En Jermaine doet er in het interview zo lauw over ….. Wat een alerte Kinderbescherming trouwens; ze zitten er meteen bovenop. Op zich wel goed, maar ik vraag me toch af of ze ook zo alert waren toen Michael nog klein was en door zijn vader werd gemept.

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Als jij ergens iets online koopt, wordt er nooit naar je leeftijd gevraagd. Waarschijnlijk heeft hij toegang tot een creditcard en wellicht op die naam ook besteld.

     /   Reply  / 
   1. Laatbloeier

    Ja dat is waar; je hoeft geen leeftijd op te geven en daar zou zonder legitimatie ook over gelogen kunnen worden. Toch geen goede zaak; schaduwzijde van Internet.

    In Nederland vallen stunguns en tasers onder de Wapenwet, maar in Duitsland kun je ze gewoon kopen. Ik zag ze ook op Ebay staan.

      /   Reply  / 
 6. Laatbloeier

  Het wordt oma Katherine kennelijk ook teveel, want de kinderen van Jermaine en Randy gaan vertrekken. Zag net een bericht in de Telegraaf en het Leidsch Dagblad.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>