‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’

De zoveelste “vader-claim” uit de omgeving van Michael Jackson is opgedoken. Het kan bijna niet bizarder, maar nu claimt Omer Bhatti, de vermeende zoon van Michael Jackson, dat hij de vader is van de drie kinderen van Michael. Dit meldt de website Radaronline vandaag.

Omar zou zelfs zijn naam hebben veranderd in Michael en zou de kinderen Prince Michael, Paris en Blanket verteld hebben dat hij hun biologische vader is. Er is officieel nooit bevestigd dat Omar een zoon is van Michael. Hij was echter wel aanwezig bij diens uitvaart.

Volg Celebblog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Video: Kinderen Michael Jackson nemen Grammy in ontvangst
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag
Lees ook:Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson
Lees ook:Kids Michael Jackson waarschijnlijk bij The Grammy’s

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’

 1. darinka

  Hoe erg en bizarder kan het nog worden,ik ben erg teleurgesteld in al die nieuwe ontwikelingen rond michael jackson en zijn kinderen…en hoe lang gaat dit nog in onzekerheden en bizare verhaalen,en of wij hier alles moeten geloven wat de radaronline schrijft,ik ben echt heel verdrietig…LOVE MJ xxx

    /   Reply  / 
 2. MJ!

  Het boeit me niet wie de biologische vader is. De echte vader is en blijft altijd Michael Jackson! De kinderen houden zoveel van hem en hij van hun!
  MICHAEL WE (L) YOU!!

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Goed gezegd; helemaal mee eens!

     /   Reply  / 
 3. Laatbloeier

  Daar gaan we weer!!! De ene roddel na de andere over Michael Jackson’s kinderen. De sensatie- en roddelpers heeft eerst Michael’s leven vergald en nu zijn zijn kinderen aan de beurt. Walgelijk gewoon; ik ga een kaarsje branden voor die kids, want ze krijgen het net zo moeilijk als hun vader.

    /   Reply  / 
  1. DARINKA

   ik denk dat de kinderen van MJ erger zullen krijgen als dit zo door gaat met ze,het is niet te geloven toch???en ik heb het ook een kaarsje aan voor MJ en zijn kids…

     /   Reply  / 
   1. Laatbloeier

    @ Darinka, gelukkig hebben ze elkaar. Ze maken alledrie hetzelfde mee en kunnen elkaar steunen. Ik heb begrepen dat ze een goede band hebben en ook Michael zal over ze waken. Dat is een weliswaar schrale troost, maar toch!

      /   Reply  / 
 4. MJFAN

  Mensen.
  Denk ff na. Omer is 25. Knap dat ‘ie dan een zoon van 13 heeft. Er zijn niet veel jongens die met twaalf jaar oud al vader worden. Kolder dit.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Inderdaad, sensatie en roddels.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>