Halle Berry’s zweetfeest!

 

 

Ze staat te boek als één van de mooiste vrouwen ter wereld. Toch is Halle Berry (44) ook maar een mens. Laatst was ze te gast in de Ellen Degeneres Show en toen toonde ze open en bloot de zweetplekken onder haar armen.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1330110/Halle-Berry-shows-sweat-patches-Ellen-Degeneres-show.html

 Tja je kunt natuurlijk jezelf in allerlei moeilijke posities wurmen in de hoop dat de camera’s ‘t niet zien en achteraf alsnog verrast worden, omdat een oplettende kijker jouw sweat patches gespot heeft of zoals Halle Berry deed, gewoon en publique laten zien dat je ozweet én dus ook een mens van vlees en bloed bent. Chapeau!

Lees ook:Het bikinilichaam van Halle Berry
Lees ook:Halle Berry gewond tijdens opname The Hive
Lees ook:Scheiding voor Halle Berry?
Lees ook:Halle Berry op Vogue’s September Issue
Lees ook:Halle Berry bevallen van een zoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>