Scheiding voor Halle Berry?

Weer een scheiding in de wereld van de celebs? Volgens de website RadarOnline.com zou een van de mooiste celebrityhuwelijken ten einde zijn. Halle Berry en haar Canadese man, het fotomodel Gabriel Aubry zouden uit elkaar zijn.

Het stel, dat samen een twee jaar oud dochtertje heeft, zou al maanden bezig zijn met het regelen van deze scheiding. De reden voor de scheiding zou een andere vrouw zijn. Het is het derde huwelijk voor Halle dat strand. Ze was eerder getrouwd met honkbalspeler David Justice en muzikant Eric Benet. Gabriel zou alleen het huis dat de twee bezitten in Canada willen hebben, dus waarschijnlijk komt Halle er nog met een koopje vanaf…

Lees ook:Het bikinilichaam van Halle Berry
Lees ook:Gaat Britney Spears trouwen?
Lees ook:Ronnie Wood verloofd
Lees ook:Hugh Hefner na elf jaar echt gescheiden
Lees ook:Kate Winslet in geheim getrouwd met neef Richard Branson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>