Het bikinilichaam van Halle Berry

Halle Berry is het levende bewijs van een ‘sexy moeder’. Fysiek is ze in ieder geval nog in topvorm. Berry liep met haar dochter op het strand in Los Angeles, waar haar strakke lichaam werd gespot door de paparazzi. De actrice stopt er waarschijnlijk een hoop energie en tijd in om er zo uit te zien. Klik hier om de foto’s te zien en oordeel zelf.

Lees ook:Halle Berry’s zweetfeest!
Lees ook:Halle Berry op Vogue’s September Issue
Lees ook:Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber
Lees ook:Halle Berry gewond tijdens opname The Hive
Lees ook:Megan Fox in sekstherapie voor Catwoman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>