Halle Berry op Vogue’s September Issue

Het september nummer van Vogue is ieder jaar de grootste en dikste editie en wordt door modefanaten als collectorsitem gezien. En niemand minder dan actrice Halle Berry mag op de cover van deze speciale editie staan. Daarmee is Berry de tweede Afro-Amerikaanse model dat op de cover staat van ‘The September Issue’. In 1989 ging Naomi Campbell de actrice voor. Er staan wel vaker vrouwen met een donkere huidskleur op de cover, maar niet op het september nummer. Onder anderen Michelle Obama, Oprah Winfrey en Jennifer Hudson en ook Berry (2002) poseerden voor de ‘normale’ cover.

Lees ook:Lady Gaga verkoopt als een tiet!
Lees ook:Naomi Campbell topless voor geurtje (foto)
Lees ook:Er schuilt een indiaantje in Naomi Campbell
Lees ook:Cheryl Cole meest sexy vrouw volgens FHM
Lees ook:Kate Hudson doet Lady Gaga en Jennifer Lopez in Glee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>