Justin Bieber koopt een nieuw slachtoffer


photo credit: iloveJB123

Justin Bieber heeft het weer voor elkaar. Dit keer geen aap, maar een hond als nieuw huisdier. Justin Bieber heeft van de week een buldog gekocht voor 600 dollar. Hoe lang het beestje Justin Bieber als baasje heeft is nog onzeker. Het tieneridool heeft al vaker huisdieren gehad en dat liep niet goed af. Een hamster gaf hij aan een fan mee en zijn aapje is achtergelaten op een vliegveld in Duitsland.

 

Lees ook:Justin Bieber heeft boete voor zijn aap nooit betaald
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber racist?
Lees ook:Justin Bieber krijgt eigen stripverhaal
Lees ook:Rappende Justin Bieber zonder shirt! (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>