Justin Bieber racist?

Justin Bieber

Justin Bieber racist?!

What happened with Justin Bieber?! De roddelpers zit hem op de hielen. Hij laat een spoor van schandalen achter zich, er lijkt geen einde aan te komen. TMZ wist een video in handen te krijgen waarin de 15-jarige Bieber een racistische opmerking maakt. 

Het tieneridool van vroeger heeft plaats gemaakt voor een enfant terrible. Bieber heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn misplaatste opmerking. “I was a kid then, and I am a man now,” aldus de zanger.

What’s next?!

Bieber toen hij nog een onschuldige cuty was:

Lees ook:Justin Bieber moet op de blaren zitten
Lees ook:Lil Wayne blijft Justin Bieber steunen
Lees ook:Justin Bieber koopt een nieuw slachtoffer
Lees ook:Justin Bieber krijgt eigen stripverhaal
Lees ook:Rappende Justin Bieber zonder shirt! (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>