Justin Bieber opgepakt


photo credit: Cristian da Silva

 

Justin Bieber is begin deze maand opgepakt op het vliegveld van Brisbane. De politie van het vliegveld was op zoek naar drugs in de koffers van Bieber. De drugs werd gevonden, maar niet in de koffers van Justin Bieber maar in de koffer van een van zijn vrienden. Justin Bieber misdraagde zich wel tijdens de aanhouding, meerdere grove woorden werden naar de hoofden van de politie gesmeten. De aanhouding duurde niet lang en de vriend van Justin Bieber hoefde alleen een geld boete te betalen. Die boete is uiteindelijk betaald door Justin Bieber.

Lees ook:Justin Bieber heeft boete voor zijn aap nooit betaald
Lees ook:Politie heeft naaktfoto’s Justin Bieber in handen
Lees ook:Justin Bieber koopt een nieuw slachtoffer
Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber's moeder was een junk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>