Justin Bieber's moeder was een junk

 

Justin Bieber (16) heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Waar een normale moeder haar kinderen thuis met een kopje thee opwacht, trof Justin wanneer hij uit school kwam vaak een lavenloze moeder aan. Of ze was stoned van de drugs, of ze was katjelam van de drank. Volgens de zanger was moeders een ‘doorgedraaide alcoholist’, maar desalniettemin geen slecht persoon. “Mijn moeder heeft fouten gemaakt. Ze dronk te veel en deed drugs. Maar ze is nu gestopt met deze praktijken.” De zuipende en snuivende moeder van Justin is sinds de geboorte van de jonge wereldster gestopt haar overmatige drank-en drugs gebruik en waarschuwde haar zoon voor de gevolgen. “Ze vertelde me dat ik nooit aan de drank mag raken. Mijn moeder heeft voor ons beide al gedronken,” concludeert Justin Bieber geëmotioneerd.

Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Concert Bieber binnen 3 kwartier uitverkocht
Lees ook:Justin Bieber door lijfwacht aangeklaagd voor geweldpleging
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>