Justin Bieber geeft over… op het podium

Ouch… Glensdale Arizona was niet alleen de plek van Justin Bieber’s kickoff van de Believe tour. Het was tevens de plek waar Bieber Fever een geheel nieuwe betekenis kreeg. Tijdens het concert, dat de aftrap betekende voor een wereldtournee, verliet Justin Bieber tot twee keer toe het podium. De derde keer was hij net te laat en gaf over op het podium, terwijl de dansers gewoon doordansen. Vandaag staat Justin Bieber in Las Vegas. Op 13 april doet Bieber Arnhem aan en de tour eindigt 5 mei in Dubai. Na de show liet Bieber weten dat hij het een geweldige show was, maar dat hij de melk beter niet had kunnen drinken. “Morgen ben ik beter!” liet hij weten via een Instagram foto.

Afgelopen week kreeg het fandom van Bieber een schok te verwerken toen Mrs. Bieber, Avalanna Routh overleed. Het zesjarig meisje was een groot fan van Justin Bieber. Op Twitter nam hij afscheid na de show met de woorden: “Slaap zacht, Avalanna, vanavond was voor jou! Ik houd van je!”

Lees ook:Avalanna, Justin Bieber’s grootste fan (6) overleden
Lees ook:Justin Bieber bezoekt zieke fan in ziekenhuis
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber ook slachtoffer Swatting Prank
Lees ook:Justin Bieber showt zijn sixpack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>