Politie heeft naaktfoto’s Justin Bieber in handen


photo credit: Cristian da Silva

Dat was even slikken voor Justin Bieber, de politie vond tijdens een doorzoeking van zijn huis naaktfoto’s van hem. De naaktfoto’s staan op zijn in beslag genomen telefoon. Nu is het tieneridool bang dat de foto’s bij de roddelbladen terechtkomen, op die foto’s wordt natuurlijk veel geld geboden. Tijdens die huisdoorzoeking vond de politie niet alleen naaktfoto’s, ook cocaïne. Dit was alleen niet van hem, maar van een vriend die op dat moment ook aanwezig was.

De doorzoeking vond plaats omdat Justin Bieber eieren zou hebben gegooid naar zijn buren. Daardoor moet hij waarschijnlijk een boete van 20.000 dollar gaan betalen, of de gevangenis in. De politie heeft zijn mobiele telefoon in beslag genomen omdat ze hopen dat er bewijsmateriaal op staat van het ei-incident.

Lees ook:Politie valt huis Justin Bieber binnen en vindt cocaïne
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Justin Bieber moet op de blaren zitten
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber heeft boete voor zijn aap nooit betaald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>