Justin Bieber krijgt eigen stripverhaal

Het levensverhaal van Justin Bieber is vanaf oktober in getekende versie te lezen, maakte uitgever Bluewater Productions bekend. Het Canadese tieneridool krijgt een eigen strip van 32 pagina’s. Justin Bieber werd ontdekt op Youtube. Zijn manager zag de Canadese tiener op de videowebsite en stelde hem voor aan r&b-zanger Usher, die Justin een platencontract aanbood. Hij is de Verenigde Staten al erg populair.

Lees ook:Justin Bieber gastrol in CSI
Lees ook:Psy’s Gangnam Style breekt record: 1 miljard views
Lees ook:Justin Bieber opnieuw beboet voor gevaarlijk rijgedrag
Lees ook:Manager: Justin Bieber stopt níet
Lees ook:Justin Bieber aangeklaagd door vader Selena Gomez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>