Rappende Justin Bieber zonder shirt! (video)


photo credit: Cristian da Silva

Altijd al willen weten hoe Justin Bieber rapt? In het nieuwe liedje van Maejor Ali rapt Justin Bieber een klein stukje mee. Zonder shirt en met bijpassende smeuïge tekst laat hij zien dat hij helemaal klaar is met het tieneridool imago. Benieuwd hoe hij het ervan af brengt? Kijk dan onderstaande videoclip!

Lees ook:10 weken lang nieuwe singles Justin Bieber
Lees ook:Justin Bieber racist?
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Manager: Justin Bieber stopt níet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>