Michael Jackson’s ‘doodstape’ openbaar gemaakt, hoor de opname!

Scenes outside UCLA hospital in Los Angeles, where Michael Jackson reportedly died after suffering a cardiac arrest at his home in Bel Air

De dramatische opname waarop de artsen bekend maken dat Michael Jackson is overleden is vandaag openbaar gemaakt. Op de opname is een stem te horen die in contact staat met het ziekenhuis. Hieruit blijkt dat Jackson al overleden was voordat hij het ziekenhuis bereikte.


De stem zegt “De patient is Michael Jackson, de zanger. Geen hartslag, ademt niet. Reageert niet. Geprobeerd hem te reanimeren, zonder succes. We hebben alles gedaan wat we konden. We zullen daar in vijf minuten zijn. Het ziet er niet goed uit. Het ziet er echt niet goed uit.”

Een woordvoerder van het ziekenhuis laat over de opname weten: “Ik kan niet bevestigen of dit een van onze mensen is. Het zou kunnen. Ze spreken over “popster Michael Jackson”, maar het is in ons vak niet gewoon om namen te noemen.”

Als de tape echt is, zou het mogelijk bewijs kunnen zijn tegen Dr Conrad Murray, die beweerde dat Jackson nog warm was en een hartslag had, toen ze hem in de ambulance zetten. Luister naar de tape hier.

UPDATE 25-02: De tape zou fake zijn. Een woordvoerder van het ambulancepersoneel laat weten dat de stem op de tape niet van een van hun medewerkers is. Ook zou de terminalogie en het noemen van namen niet gebruikt worden bij het melden van ongelukken.

Lees ook:“Michael Jackson zou Justin Bieber op de rails houden”
Lees ook:Joe Jackson in ziekenhuis na beroerte
Lees ook:Trailer: Famous Crime Scene; Michael Jackson
Lees ook:Joe Jackson verwijt moeder Jackson de dood van Michael
Lees ook:Jacksons verhoor over kindermisbruik uitgelekt (video)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Michael Jackson’s ‘doodstape’ openbaar gemaakt, hoor de opname!

  1. Laatbloeier

    Er moet nog onderzocht worden of de tape echt is. En als ‘The Sun’ de bron van dit bericht is, heb ik sowieso al m’n bedenkingen.

      /   Reply  / 
  2. darinka

    ik twijfel nu nog over de hele toestand en ook over deze tape het is niet echt duidelijk wat ze over hebben je hoort heel af en toe naam van michael jackson vallen maar mijn gevoel zegd dat er meer hier speelt,ooit zullen we te weten komen of niet ???

      /   Reply  / 
  3. Laatbloeier

    Volgens de krant ‘De Standaard’ heeft de Los Angeles Fire Department gezegd dat de tape nep is. Echt verbaasd ben ik niet; het klonk allemaal nogal onprofessioneel en ambulancepersoneel mag geen namen noemen.

    Nu dr. Murray is aangeklaagd, zullen er nog wel meer van dit soort berichten opduiken. Ben benieuwd wat het volgende is; misschien wel dat dr. Murray zelf nep is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>