Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids


photo credit: TRF_Mr_Hyde

Ze mogen dan niet al te lang geleden hebben aangekondigd hun relatie van 14 jaar te beëindigen, Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn overduidelijk bereid hun geschillen aan de kant te zetten voor de kinderen.

De acteur heeft een week vrij van het filmen van The Lone Ranger in New Mexico en aarzelde niet. Hij nam direct het vliegtuig naar Zuid-Frankrijk voor een familie vakantie met Vanessa Paradis en hun kinderen, Lily-Rose (13) en Jack (9). Bij aankomst gaf de ster uit The Pirates of the Caribbean zijn ex en de moeder van zijn kinderen,  een antiek gouden hanger met daarop de tekst: “My heart is always with you.”

Volgens de DailyMail wil het stel gezamenlijk tijd met hun kinderen doorbrengen. Het is belangrijk om de kinderen te laten zien dat het niet uitmaakt of ze nu officieel uit elkaar zijn of niet: ze kunnen ondanks alles een hecht gezin zijn. De komende week is de familie daarom in Plan de La Tour waar Depp een huis heeft van 5 miljoen euro. “Johnny wil dolgraag bij zijn gezin zijn, zijn kinderen zijn alles voor hem!” vertelt een bron aan de Daily Mail, “Het wordt tijd dat ze tijd doorbrengen met elkaar, ver van Hollywood.”

Depp, 48, en Vanessa ontmoetten elkaar in het Costes Hotel in Parijs in 1998. De acteur werkte in Parijs aan de film van Roman Polanski:  The Ninth Gate. Depp was op dat moment single, na een verloving met Winona Ryder en vervolgens een 4 jaar lange relatie met Kate Moss. Paradis kwam net uit een relatie met een Frans-Sloveense acteur. Daarvoor was zij verloofd met Lenny Kravitz

Een jaar nadat zij elkaar hadden ontmoet werd hun eerste kind geboren: Lily-Rose. In 2002 werd hun zoon Jack geboren. Johhny Depp en Vanessa Paradis zijn nooit officieel getrouwd. Half juni kondigden ze gezamenlijk aan dat hun relatie officieel over is. Het duurde tot 10 juli voordat Paradis zich in het openbaar liet zien. De geruchten over een eventuele verhouding van Depp met zijn co-actrice uit The Rum Diary, Amber Heard, waren niet van de lucht. Maar het lijkt of die flirt nu in de ijskast is gezet.

Het gezin gaat toch voor alles. Kudos voor beiden!

Lees ook:Johnny Depp kiest toch voor Amber Heard
Lees ook:Het geheim van Johnny Depp en Vanessa Paradis
Lees ook:Vanessa Paradis voor het eerst in openbaar na scheiding van Johnny Depp
Lees ook:Johnny Depp koopt een villa van 17miljoen in Venetië
Lees ook:Moeder Johnny Depp in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>