Moeder Johnny Depp in ziekenhuis

De moeder van Johnny Depp, Betty Sue Palmer, is dit weekend met spoed opgenomen in het Sinai Cedar Medical Centre in Los Angeles. Ze ligt op de intensive care afdeling. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is voor de spoedopname. E-News meldt dat de ster uit Rum Diary’s zijn moeder zondagavond in het ziekenhuis bezocht.

Het zijn moeilijke tijden voor de acteur. Op 19 juni kwam het bericht dat zijn 14 jarige relatie met Vanessa Paradis ten einde was. Tijdens een week pauze bij het filmen van The Lone Ranger, nam hij het vliegtuig om ver van Hollywood tijd door te brengen met zijn ex en hun twee kinderen Lily-Rose (13) en Jack (9).


Lees ook:Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids
Lees ook:Johnny Depp kiest toch voor Amber Heard
Lees ook:Het geheim van Johnny Depp en Vanessa Paradis
Lees ook:Vanessa Paradis voor het eerst in openbaar na scheiding van Johnny Depp
Lees ook:Johnny Depp koopt een villa van 17miljoen in Venetië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>