Johnny Depp kiest toch voor Amber Heard

De geruchtenmachine draait al weken op volle toeren. Is Johnny Depp (49) dan toch vreemd gegaan met Amber Heard? Terwijl hij nog getrouwd was met Vanessa Paradis?  Is hij echt al weer vrijgezel af? Het gonste van de aanwijzingen. Vandaag ligt de nieuwe editie  van US Weekly in de schappen in Amerika en het lijkt er sterk op dat Hollywood er een nieuw hot koppel bij heeft.

Johnny Depp en Amber Heard leerden elkaar  kennen in 2009 op de set van The Rum Diary. Het duurde echter tot de promotie tour in 2011 voordat de twee werk maakte van hun romance. Depp was op dat moment nog getrouwd met Franse zangeres/actrice, Vanessa Paradis (39). Depp en Paradis zijn 14 jaar getrouwd geweest en hebben twee kinderen samen. Op 19 juni maakten ze bekend dat het toch echt over was.

Voorafgaand aan dit nieuws kwam In Touch Magazine gisteren al uit met het bericht dat Amber Heard (26) haar relatie heeft verbroken met fotografe Tasya van Ree. Heard was met Van Ree sinds 2008, maar kwam officieel uit de kast als bi-sexueel in 2010. Volgens de bron in In Touch zijn Heard en Van Ree al maanden geleden stilletjes uit elkaar gegaan, toen de relatie tussen Depp en Heard iets te intiem werd. Volgens het magazine blijven de twee dames vriendinnen en geniet Tasya inmiddels al weer volop van het single leven.

Lees ook:Vanessa Paradis voor het eerst in openbaar na scheiding van Johnny Depp
Lees ook:Amber Heard’s dark side!
Lees ook:Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen!
Lees ook:Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids
Lees ook:Het geheim van Johnny Depp en Vanessa Paradis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>