Het geheim van Johnny Depp en Vanessa Paradis

Vanessa Paradis geeft niet veel interviews, maar de Britse Marie Claire wist haar te strikken. Paradis vertelt waarom haar huwelijk met Johnny Depp stand houdt terwijl vele anderen stellen in Hollywood het niet  lang uithouden met elkaar. Haar geheim? “Ruimte”, zegt Paradis in het interview. “Het feit dat we niet iedere dag samen zijn, speelt een belangrijke rol in het behouden van een stabiele relatie”, zo zegt de Franse zangeres. “Wij zien in dat als we deze relatie willen voortzetten, we elkaar de ruimte moeten geven en we elkaar moeten vertrouwen. Niet iedereen heeft het geluk dat hij ruimte en vertrouwen krijgt in een relatie. Je bent een geluksvogel als je iemand vindt die jou vertrouwt als je even niet samen bent.”

Een andere belangrijke factor in hun relatie is respect en bewondering, geeft Paradis aan. “Ik bewonder zijn immense loyaliteit. Ik bewonder hem als acteur, als vader en als de echtgenoot die hij voor mij is. Maar boven alles bewonder ik hem als persoon”, zegt de zangeres.

Paradis, die samen met Depp twee kinderen heeft, Lily-Rose (10) en Jack (7), vindt haar man het meest sexy op het moment dat hij niet met haar bezig is. “Bijvoorbeeld als hij ergens over nadenkt of hij met iets bezig is. Ik hou ervan om naar hem te kijken als hij met mensen praat.”

Lees ook:Johnny Depp kiest toch voor Amber Heard
Lees ook:Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids
Lees ook:Amber Heard’s dark side!
Lees ook:Vanessa Paradis voor het eerst in openbaar na scheiding van Johnny Depp
Lees ook:Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>