Vanessa Paradis voor het eerst in openbaar na scheiding van Johnny Depp

Vanessa Paradis heeft gisteren haar opwachting gemaakt op de rode loper in Parijs bij de première van haar nieuwe film: Je me Suis Fait Tout Petit. Het was haar eerste publiekelijke optreden sinds 19 juni, de dag dat de scheiding van Johnny Depp bekend werd gemaakt.

 De 39-jarige zag er een stuk beter uit dan op de foto’s die afgelopen weken in de pers verschenen. Foto’s kun je bekijken bij de Daily Mail.

Vorige week gingen geruchten in de roddelpers dat het huwelijk tussen de twee – ze waren 14 jaar getrouwd – onder spanning zou hebben gestaan vanwege het enorme succes van Depp. In 2010 zouden ze al uit elkaar zijn gegaan zonder hier ruchtbaarheid aan te geven. Vanessa Paradis leek jaloers te zijn op het succes van Depp en hij kon niks meer goed doen, zo vertelt een bron aan US Weekly. “Als hij werkte was ze ongelukkig, maar als hij thuis was was het ook niet goed.”  Tja, daar heeft elk huwelijk onder te lijden, of je nu $75 miljoen verdient of niet.

Het is echter hetzelfde jaar van de Rum Diary, de film waar Johnny Depp Amber Heard leerde kennen. Op 29 juni kwam het bericht dat Johnny Depp al weer vrijgezel af was en voor Amber Heard had gekozen.

Lees ook:Johnny Depp kiest toch voor Amber Heard
Lees ook:Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen!
Lees ook:Amber Heard’s dark side!
Lees ook:Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids
Lees ook:Johnny Depp koopt een villa van 17miljoen in Venetië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>