Will.i.am samen met Britney Spears in las Vegas


photo credit: Gabriel Weinstein

In december start de concertreeks van Britney Spears in Las Vegas. De kaartverkoop van de concerten, die haar 11 miljoen gaan opleveren, gaat wat minder. William, die haar producent is van haar nieuwe album, is er wel van verzekerd dat het een succes gaat worden, want ook haar album is helemaal geweldig volgens hem. Het is de bedoeling dat hij samen met haar ook wat optredens gaat doen in Vegas. Ze hebben al eerder samen op het podium gestaan met hun succesvolle single Scream and Shout. Misschien kan hij er voor zorgen dat de concertreeks toch geen flop wordt.

Lees ook:Nieuwe album Britney Spears persoonlijkste tot nu toe
Lees ook:Luister naar de nieuwe single van Christina Aguilera!
Lees ook:Nieuwe single Britney Spears ‘uitgelekt’
Lees ook:‘Robbie Williams gaat touren met Take That’
Lees ook:Adele net zoals Britney Spears naar Las Vegas?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>