Adele net zoals Britney Spears naar Las Vegas?


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

Adele heeft een bod van 30 miljoen(!) euro gekregen om huisartiest te worden in Las Vegas. Ze heeft nog geen ja gezegd, maar ze twijfelt ontzettend. Haar goede vriend en collega Elthon John adviseert haar om het wel te doen.

Ik vind dat Adele niet past in Las Vegas, maar als ze het wel doet dan weet ik zeker dat het een waanzinnige show is waar veel mensen op af komen. Na de tegenvallende kaartverkoop van Brintey Spears is Planet Hollywood nu op zoek naar een act die wel wat gaat worden. Dan hebben ze aan Adele wel een goede.

Lees ook:Word jij de nieuwe blogger van Celeb.blog.nl?
Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!
Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Adele is wéér ziek
Lees ook:Will.i.am samen met Britney Spears in las Vegas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>