Adele krijgt kookles van Nigella Lawson


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

Nigella Lawson is altijd een groot voorbeeld geweest voor Adele en zelfs na alle negatieve nieuwsberichten over de tv-kok, droomt Adele nog steeds van een ontmoeting met haar. Nigella Lawson is het afgelopen jaar meervoudig in het nieuws gekomen over haar drugsgebruik. De 53 jarige tv-kokking zou er helemaal bovenop zijn en gaat Adele dus een privé kookles geven. De vrienden van Adele, die ze ‘Angelo’s Godfairies’ noemt, hebben dit haar cadeau gedaan.

Adele is gek op het koken van traditionele Britse maaltijden en niemand anders dan Nigella kan dit als beste.

Lees ook:Tv-Kokkins Nigella Lawson geeft drugsgebruik toe
Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!
Lees ook:Adele houdt van haar vetrolletjes
Lees ook:Adele is wéér ziek
Lees ook:Koeien voor Kate Middleton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>