Tv-Kokkins Nigella Lawson geeft drugsgebruik toe


photo credit: Benson Kua

 

Uren kon ik naar haar kookprogramma kijken, de passie die zij in het koken stak vond ik prachtig. Voor mij dus best een shock dat ze verslaafd was aan drugs. Verslaafd noemt ze het zelf niet, maar ze geeft wel toe dat ze cocaïne en marihuana  gebruikt heeft.

Haar ex-man heeft haar meerdere malen onder druk gezet. Omdat zij hem niet wilde steunen, heeft hij de wereld verteld dat Nigella een drugsverslaving heeft. Afgelopen zomer zijn Nigella Lawson en Charles Saatchi gescheiden, nadat er foto’s opdoken van een heftige ruzie van het stel. Charles greep tijdens dat incident Nigella bij de keel, waarna Nigella haar spullen pakte en bij hem weg ging.

 

Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Oprah Winfrey veilt eigen spullen
Lees ook:Céline Dion zwanger van tweede kindje – al twee seconden
Lees ook:Catherina Zeta-Jones koninklijk onderscheiden
Lees ook:Charlie Sheen is 100% clean

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>