Adele houdt van haar vetrolletjes

Adele wil dat men van haar houdt omwille van haar muziek, niet omwille van haar uiterlijk. Haar uiterlijk deert haar niet. ‘Niemand heeft mij ooit verteld dat ik moet afvallen of iets’, zegt de Britse zangeres. De steengoede zangeres is trots op haar vormen en heeft een hekel aan vrouwelijke artiesten die van alles aan zichzelf laten veranderen om maar te kunnen scoren. ‘Ik vertrouw niet op mijn borsten om hits te maken.’ Volgens Adele draait bij haar alles om muziek. Tja , wie zijn wij om daar iets aan toe te voegen. Adele zingt namelijk als een nachtegaal. Amazingly beautiful!

Lees ook:Adele is wéér ziek
Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!
Lees ook:Lily Allen stopt met zingen!
Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Adele is bevallen van zoon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Adele houdt van haar vetrolletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>