Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

Adele is een langere tijd uit de schijnwerpers geweest om voor haar 15 maanden oude zoontje (Angelo) te zorgen. Gelukkig lijkt aan deze pauze nu een einde te komen, de 25-jarige zangeres komt volgend jaar namelijk met een concerttour! Bij een concerttour hoort natuurlijk een nieuwe CD en daar is zij nu liedjes voor aan het opnemen. Ze wil het dit keer heel rustig aandoen en daarom duurt het nog een jaar voordat de concerttour begint. Adele’s vorige tour was in 2011 van haar succesvolle album ’21′. Voor haar nieuwe CD is Adele de studio ingedoken met componist James Ford en songschrijver Kid Harpoon.

Adele gaat optreden in de Verenigde Staten en in Groot Brittannië, of het meer landen worden is nog niet bekend.

Lees ook:Adele breekt nog steeds alle records met album 21
Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Adele is wéér ziek
Lees ook:Adele is zwanger
Lees ook:Adele net zoals Britney Spears naar Las Vegas?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>