Nieuwe album Britney Spears persoonlijkste tot nu toe


photo credit: Gabriel Weinstein

Vandaag heeft Britney Spears de nieuwe naam van haar nieuwe album bekend gemaakt. Niet een erg interessante naam: Jean. Vroeger noemde familie haar altijd Britney Jean, het is een soort koosnaampje van haar. Haar nieuwste album ligt vanaf 3 december in de winkel. Veel liedjes zullen terug komen in haar concertreeks in Las Vegas. Will.i.am. heeft verklapt dat hij tijdens die shows ook komt optreden. Misschien heeft hij niet alleen het album geproduceerd, maar is hij er zelf ook op terug te vinden.

 

Lees ook:Will.i.am samen met Britney Spears in las Vegas
Lees ook:Nieuwe single Britney Spears ‘uitgelekt’
Lees ook:Britney Spears de koningin van Twitter
Lees ook:Britney Spears is back!
Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>