‘Robbie Williams gaat touren met Take That’

Robbie Williams gaat weer deel uitmaken van Take That om een album op te nemen. Dit was al bekend, maar er is ook een tournee gepland en daar werd nog over getwijfeld. Het album verschijnt in de kerstperiode, schrijft het Britse tabloid The Sun. De fans van de populaire band weten dus nu al wat ze voor kerst op hun verlanglijstje gaan zetten. Dit zijn niet de enige plannen van Williams. Hij brengt eerst nog samen met Gary Barlow een single uit. De videoclip van het nummer ‘Shame’ verwijst naar ‘Brokeback Mountain’ en toont de twee zangers als de homoseksuele cowboys uit de Oscarwinnende film. Het lied gaat over de gevoelens van Williams voor de band en de haat-liefdeverhouding tussen Williams en Barlow. Deze single komt in oktober uit en verschijnt op een ‘greatest hits’-album van Willliams, ‘In And Out of Consciousness’. Williams verliet Take That in 1995. Nog geen jaar later besloot ook de rest van de boyband er mee te stoppen.

Lees ook:Robbie Williams doet duet met Gary Barlow!
Lees ook:Anna Hathaway maakt Oscar nominaties bekend
Lees ook:Pharell gaat muziek componeren voor One Direction
Lees ook:Robbie Williams op nieuwe album Take That
Lees ook:Robbie Williams neemt single op met Take That!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>