Robbie Williams doet duet met Gary Barlow!

Jarenlang waren de twee niet ‘on speaking terms’ nadat Robbie Williams Take That verliet, maar het mag duidelijk zijn dat Robbie Williams en Gary Barlow weer dikke vrienden zijn. Robbie nam zelfs een single op met Gary! Robbie Williams brengt dit najaar een greatest hits album uit en hierop zal ook de single ‘Shame’ te vinden zijn. Hij schreef en zong het nummer met Gary Barlow en zong het ook samen met hem in. Het is voor het eerst dat de supersterren een duet hebben opgenomen en de twee zijn sinds Robbie’s vertrek uit Take That in 1995 niet meer samen de studio in geweest.

‘Shame’ komt 4 oktober uit via EMI Music en verschijnt op Robbie Williams’ greatest hits album ‘In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 – 2010′ dat 11 oktober op zowel cd als dvd in de winkels komt te liggen. Het overzicht bevat maar liefst 39 tracks en beslaat de 20-jarige carrière van één van Groot-Brittannië’s best verkochte artiesten van de afgelopen 20 jaar. Robbie Williams huidige album ‘Reality Killed The Video Star’ ging in zijn thuisland meer dan een miljoen keer over de toonbank.

Robbie Williams: “Het is ongelooflijk om naar het album te luisteren en te beseffen dat ik al twintig jaar muziek maak en op het podium sta. En het mooie van het album is dat het niet alleen een viering van mijn verleden is, maar ook een brug naar de toekomst slaat. Het feit dat een deel van de toekomst een naam uit het verleden bevat, maakt het des te sentimenteel voor mij.”

Afgelopen weekend waren de twee sterren al samen te zien tijdens een voetbal benefietwedstrijd voor Unicef.

Lees ook:‘Robbie Williams gaat touren met Take That’
Lees ook:Robbie Williams officieel terug bij Take That
Lees ook:Gary Barlow onder de indruk van steun fans
Lees ook:Robbie Williams op nieuwe album Take That
Lees ook:Robbie Williams te gast bij College Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>