Nieuwe single Britney Spears ‘uitgelekt’


photo credit: Gabriel Weinstein

De nieuwe single van Britney Spears is vandaag uitgelekt. Genoeg media hebben de nieuwe single al opgepikt waardoor de single vandaag maar officieel is geplaatst op haar YouTube kanaal.

Ik vraag me altijd af wat er waar is aan die ‘per ongeluk uitgelekt’ verhalen. Ik zie het als een mooie manier om je nieuwe single te promoten. Meerdere blogs en nieuwssites hebben het opgepikt en er een bericht over geschreven (net zoals ik). Daar is niks verkeerd aan, het is een slimme manier om je single onder de aandacht te brengen.

Britney Spears gaat hard de laatste tijd. Ze zit strak in haar vel, heeft een nieuwe single en gaat ruim twee ton per optreden verdienen in Las Vegas. In totaal gaat ze er 48 shows geven en daardoor verdient ze dit jaar (alléén met die shows) 11 miljoen euro. Hard work pays off..

Hier de nieuwe single van Britney Spears, met de toepasselijke titel: Work Bitch!

Lees ook:Nieuwe album Britney Spears persoonlijkste tot nu toe
Lees ook:Geen hond naar concert Britney Spears
Lees ook:Britney Spears is back!
Lees ook:Britney Spears draagt sexy Marlies Dekkers
Lees ook:Britney Spears en Jason Trawick uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>